דרוש מידע איש/ת אוטומציה- אשמח למידע

• הוסף לסימניות
לצורך עסקי
אני צריכה כמה דברים של אוטומציה
איך אדע לאן לפנות?
מה מחיר מקובל שלוקחים? לפי שעות עבודה?
מראש מגדירים מה רוצים ומקבלים מחיר מתומחר?

איך אדע שאני פונה לאדם הנכון?
ושאני מקבלת הצעת מחיר סבירה...
אשמח לקבל קצת הכוונה.
תודה

• הוסף לסימניות
היי
לפי דעתי תחליטי מראש מה התקציב שלך, אין בדברים האלו סוף
ותשווי תמיד להכי גדולים בתחום כדי לשים לב שאם לוקחים ממך מחיר שמתקרב אליהם, יכול להיות ששווה לך ללכת כבר על הכי טוב.
דרך אגב אני למדתי אוטומציה אבל לא יצא לי בפועל לעבוד,
אם מענין אותך אוכל להציע לך במחיר מוזל. (כמובן קחי בחשבון שעלול לקחת יותר זמן.. אז אם מתאים לך:)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לצורך עסקי
אני צריכה כמה דברים של אוטומציה
איך אדע לאן לפנות?
מה מחיר מקובל שלוקחים? לפי שעות עבודה?
מראש מגדירים מה רוצים ומקבלים מחיר מתומחר?

איך אדע שאני פונה לאדם הנכון?
ושאני מקבלת הצעת מחיר סבירה...
אשמח לקבל קצת הכוונה.
תודה
בדרך כלל לוקחים לפי שעות עבודה, המחיר המקובל לשעה הוא בין 250-500 ש"ח לשעה
בניהול נכון של תהליך אוטומטי, את מדברת עם איש/ת ה אוטומציה שיחה ראשונית.
ואז משלמת על שעה - כמה שעות אפיון. אפיון הוא הוראות והכוונה מה המטרות, מה הם הקשיים, איך נתגבר עליהם, בעזרת אלה כלים, כמה שעות יקח כל דבר, ותמחור סופי של השעות, + המערכות הנדרשות. (אם היית הולכת למעצבת פנים, אז האפיון זה התרשים...)

לאחר מכן את יכולה לקחת את האפיון לאנשי אוטומציה אחרים אם יש צורך, ולראות כמה הם מציעים על אותו תהליך
אם בא לך, את יכולה לפנות אלי. אני עוסקת באוטומציה :)

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ לך על אחת אלופה בתחום.
תעשי איתה שיחה היא תעשה לך סדר..
בת שבע מוסקוביץ.
0583270728
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על בת שבע,
היא אלופה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה