דרוש מידע איתור היסטוריית תיקופים ברב קו- מישהו הצליח לקבל?

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני זקוקה להיסטוריית התיקופים ברב קו,
האם מישהו הצליח לקבל פעם מעמדות על הקו וכדו'?
האם יש דרך אחרת?
מוסיפה שאני מתכוונת לרשימת תיקופים מסודרים לפי תאריך, באיזה קו תיקפתי, באיזו שעה, יום, כיוון, מפעיל.

אשמח לכל עצה,
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באתר רב קו אונליין יש אופציה לראות היסטוריה של טעינות

זה רק 6 תיקופים אחרונים,
אני מחפשת תיקופים מלפני תקופה.
צריכה לאתר תאריך מסויים לפי תיקוף בקו מסויים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נהרס לי רב קו מסוים לפני שנה וחצי~ ועכשיו עשיתי חדש ואמרו לי שיש לי נסיעות מהרב קו ההוא וזיכו אותי.

• הוסף לסימניות
נהרס לי רב קו מסוים לפני שנה וחצי~ ועכשיו עשיתי חדש ואמרו לי שיש לי נסיעות מהרב קו ההוא וזיכו אותי.
לא לזה התכוונתי,
אני מעוניינת לקבל רשימת תיקופים, באיזה קו תיקפתי, באיזו שעה, יום, כיוון, מפעיל.
אסביר את זה גם בהודעה הראשונה,
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיץ
יש מישהו שיודע, איך רואים פעולות ישנות?
לצורך ערעור על קנס שניתן.

• הוסף לסימניות
מקפיץ
יש מישהו שיודע, איך רואים פעולות ישנות?
לצורך ערעור על קנס שניתן.
בעקרון בעמדות של על הקו, אבל עד תאריך מסויים אחורה,
כמה זמן אתה צריך?

• הוסף לסימניות
חודש וחצי.
מה זה עמדות על הקו? עמדות הטענה ברחוב?
לזמן - כן,
עמדות על הקו - לא, זה ה"חנויות" שירות של רב קו, יש בהרבה מקומות.

בתחנה מרכזית בירושלים עושים קצת פרצופים,
בבית שמש - נתנו לי בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה. ראיתי. צריך לקבוע תור? או שמגיעים בלי תור?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לראות את היסטורית הנסיעות שלי ברב קו מלפני שנה , היכן יש אפשרות לקבל זאת ?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לראות את היסטורית הנסיעות שלי ברב קו מלפני שנה , היכן יש אפשרות לקבל זאת ?
מומלץ לנסות בחנויות שירות של רב קו.
אאל"ט יש מקומות שהדפיסו הסטוריה של שנה ויש של חצי שנה.

• הוסף לסימניות
ורואים גם אם היה לי חופשי שנתי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה