איתור יועץ משכנתות מקצועי בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני מעוניין לקחת משכנתא של 400000 שח למשך עשרים שנה אני מעוניין ביועץ משכנתאות תותח שיביא לי את התמהיל הכי טוב [אין לי שמץ בנושא לכן אשמח למישהו שאני יוכל לדעת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה חברים על הפירגון.

אבל לשאול הנכבד אני יגיד. בעידן של היום??? אין שום צורך ביועץ מהאיזור.
יכול לומר לך ש70-80 אחוז מהלקוחות שלי לא נפגשתי פנים אל פנים. זה רק בזום ואפילו רק שיחות טלפון ומיילים.
וגם לחתימות אם זה לא תיק מורכב מדי. או זוג צעיר חסר ביטחון עצמי שמעדיפים שיבואו לחתימות.
אני מכין עם הבנקאים את התיקים מראש. חותמים בלי אף מילה מעבר לזה. רק חתימה פה ושם וזהו.

יש בנקים שהחתימות היום בכלל בזום.

בקיצור אם לא חשוב לך המיקום מדי. אלו שהמליצו עלי הם לא פחות מהתותחים בתחום

• הוסף לסימניות
מה המחיר השפוי לייעוץ משכנתא אצל מישהו תותח???.

• הוסף לסימניות
ושאלה נוספת אני צריך איזור משכנתא של 450 אלף אבל אני יכול לקחת באיזור ה700 כך שאפשר לשחק עם הסכום בשביל הריביות וכו'
מה הריבית הממוצעת שאני יכול לקבל עם יועץ טוב אם אני לוקח כזו משכנתא לעשרים שנה וכמובן לא צמודה מדד?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה