דרוש מידע איתור כבודה שנעלמה מתוך מזוודה באל על - למי יש נסיון ?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
טסנו לפני שבוע עם אל על ,לאחר שהתחלנו לפרק מזוודות שמנו לב שיש כמה דברים שנעלמו מהמזוודה
ערכנו חיפושים אך לשווא הכבודה לא נמצאה.
מה שמוזר זה ,שהחפצים שנעלמו הוכנסו למזוודה ממש לפני שהמזוודה נשלחה מהדלפק .
בעלי זוכר בוודאות שהכניס למזוודה הנכונה ולא למזוודה דומה .

החשש שלנו היא שאל על פתחו את המזוודה לבדוק והחפצים נחתו להם ללא ידיעה מהמזוודה .
שלחנו טופס אבידת כבודה לאל על ,בנתיים טרם חזרו אלינו .

מה אפשר לעשות ?
והאם זה נכון שאל על פותחים כל מזוודה שמגיעה ממדינה אחרת ? (כמובן לא מישראל )

• הוסף לסימניות
אל על לא פותחים מזוודות, אבל כנראה יש שם עובדים שכן...

פעם נעלמה כבודת יד שלי על המטוס, תיק קצת גדול שלא היה לו מקום למעלה, הדיילים לקחו את זה לאיזשוהי פינה וזה לא חזר משם. לאחר כמה ימים התיק נמצא, אבל פקטים סיגריות שהיו בו התנדפו בדרך. ולך תוכיח...

• הוסף לסימניות
אל על לא פותחים מזוודות, אבל כנראה יש שם עובדים שכן...

פעם נעלמה כבודת יד שלי על המטוס, תיק קצת גדול שלא היה לו מקום למעלה, הדיילים לקחו את זה לאיזשוהי פינה וזה לא חזר משם. לאחר כמה ימים התיק נמצא, אבל פקטים סיגריות שהיו בו התנדפו בדרך. ולך תוכיח...

לי אלעל פתחו לא מזמן והשאירו בפנים פלאייר שפתחו לבדיקה ואם חסר משהו לפנות ל..
לא היה חסר כלום.

• הוסף לסימניות
לנו פתחו (לכאורה העובדים) וגנבו בשר שהבאנו איתנו.
האמת היא שהמזוודה כאילו אחרה והגיעה רק יומיים וחצי אחרי שהגענו בעצמינו.
היה לי חשש שזה מה שקרה כי המזוודה הייתה קילו מעל המותר והפקיד בתחילה היה עקשן, אחרי שפתחנו בצד את המזווודה וחשבנו מה להוציא הוא פתאום אמר לנו טוב בסדר אני יעביר לכם.
למעשה הבשרים לא הגיעו... ובדלתא - חברת התעופה אמרו לנו שהמזוודה נשכחה בחול ותגיע בטיסה הבאה...

• הוסף לסימניות
כמה זמן עבר מאז שהגשת את הבקשה?
לנו קרה ששכחנו את התפילין של בעלי בתוך המטוס ורק אחרי שיצאנו מהמתחם שמנו לב הגשנו טופס ושלחנו כמה פעמים מיילים אחרי בערך 6 שעות הם מצאו את זה וביקשו מס,

בהצלחה ותעדכני

• הוסף לסימניות
הם יכולים לפתוח אבל משאירים פתק שפתחו, לקרוב משפחה שלי נאבד משהו שהיה מלמעלה וכנראה נפל וכמה שפנה שום דבר לא עזר.

הרבה מאוד אנשים נועלים את המזוודות בדיוק מ סיבה שהעובדים גונבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה