איתור מפעיל אתר אינטרנט או שרת

• הוסף לסימניות
אבקש את עזרת המומחים,
יש אתר לא פעיל שכתב השמצות על אדם מסויים, (שאין להם שחר) וכעת הדבר מיסב לו נזק והאתר כבר לא פעיל כמה שנים אלא שכל אדם שרושם את שמו בגוגל מיד עולה האיזכור הנ"ל.
מבירור שערכתי, ניתן לפנות לחברת השרתים שעליו יושב הפורום, רק שאני לא יודע איזה חברה זו, אבקש הדרכה איך ניתן לידע אתר מסויים אם הוא יושב על חברה מסויימת, מי היא?!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם ההאזכור עולה בגוגל והאתר לא פעיל, עליך לפנות לגוגל, אם קיים אתר והוא ישראלי תוכלי לנסות לאתר אותו באתר איגוד האינטרנט הישראלי isoc.

אם לא יצלח שם הרי לך שתי אתרים לחיפוש בעלי אתרים ואחסון השרת:
https://www.whois.net/
http://whois.domaintools.com/

תעדכני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;2120315:
אבקש את עזרת המומחים,
יש אתר לא פעיל

ניתן לפנות לחברת השרתים שעליו יושב הפורום,
תודה רבה.

זה פורום או אתר ?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה יהיה יותר קשה
כי הרבה פעמים שרת VPS אחד מריץ המון פורומים , לכן המפעיל בכלל לא ידוע מה פעיל ומה לא

לפעמים זה די הרבה כאב ראש לחפש סיסמאות ולנטרך הודעה ספציפית בפורום ספציפי.

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות לגוגל ולבקשם להסיר את הדף הזה מתוצאות חיפוש

• הוסף לסימניות
This user does not have permission to use the HTML BB code.
נכתב ע"י קרן שמש;2120708:
ניתן לפנות לגוגל ולבקשם להסיר את הדף הזה מתוצאות חיפוש

גוגל לא הסירו את ההודעה למרות שקיבלו מכתב מעו"ד, ולדברי העו"ד בית משפט יחייב אותם להסיר את התוכן הפוגע אולם עלות העו"ד יקרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;2120816:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

אולם עלות העו"ד יקרה...

ע"ז בדיוק נאמר : "טוב שם טוב משמן טוב !!"

לעצם העניין
ותן לחכם וכו

אם זה פורום לא פעיל בן כמה שנים , הוא מלא באקספלויטים כמו גבינה שוויצרית ,
שלם כמה מאות ירוקים לאיזה פצחן בינוני ותראה רוב נחת ....

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לאתר את בעל הדומיין

• הוסף לסימניות
פעם היה לי מקרה כזה, עבדתי מול Google ואמנם הייתי צריך לחפור להם כמה פעמים אבל אחרי כחודש וחצי התוצאה הוסרה !
כמו כן פניתי גם לבעל האתר שגם תוך שבועיים הסיר לי את זה, כמובן שכל מקרה לגופו.

• הוסף לסימניות
סתם ככה עוד דרך טובה זה להפיץ שמועות טובות על האדם ההוא ברשת וככה זה יוריד את הדפים ההם מהדף הראשון בגוגל.

• הוסף לסימניות
יש חברות שמתמחות בזה, הם דואגים להציף את הרשת באיזכורים חיוביים אודות האיש כך שהפורום הזניח יורד אט אט למעמקי הלכלוך... :)

פשוט כתוב בגוגל "הסרת תוצאות מגוגל"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2120994:
פעם היה לי מקרה כזה, עבדתי מול Google ואמנם הייתי צריך לחפור להם כמה פעמים אבל אחרי כחודש וחצי התוצאה הוסרה !
כמו כן פניתי גם לבעל האתר שגם תוך שבועיים הסיר לי את זה, כמובן שכל מקרה לגופו.

פעמיים פניתי אליהם וקיבלתי אותה התשובה, שהם מציעים לי לפנות לבעל האתר!

ניסיתי תקופה ארוכה למצוא את בעל הפורום וללא הצלחה, נעזרתי בעיתונאים למיניהם שהפנו אותי אל אדם מסויים אלא שהוא הכחיש שהוא קשור לזה. (יתכן והוא חושש מתביעת דיבה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה