עזרה איתור קלטת ישנה ועוצמתית- לאנשים נוסטלגיים בלבד...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר הרבה שנים קלטת ישנה מאוד שהוציא ארגון "ערכים" לפני כ-20 שנה. בקלטת אין שיעור או הרצאה כהרגלם, אלא הרב שם מספר את סיפור חייו המרטיט של אדם בשם "מייקל ג'קסון" איל הון אמריקאי, שגילה ביום בהיר באמצע החיים שהוא חולה במחלה. היתה שם התמודדות מפחידה: אם ינותח מייד יכול להיות שלא יקום מהניתוח, ואם ידחה את הנתוח המחלה תתפשט וכבר לא תהיה לניתוח השפעה. הבן אדם עשה סוויצ' בחיים, ניצל את הזמן שנותר לו באופן מופלא ובחר באפשרות לדחות את הניתוח, ולבסוף גם לא קם ממנו.

הספור מתואר בצורה מרתקת והמשפטים שם חזקים ומלווים אותי מילדות.

יש כאן משהו אולי שזוכר את אותה קלטת ויודע במה מדובר? יש לכם הורים שאספו את אותן קלטות בזמנו?

מנסה גם לפנות ל"ערכים" אבל הסיכויים קלושים גם בדרך זו..

אודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר הרבה שנים קלטת ישנה מאוד שהוציא ארגון "ערכים" לפני כ-20 שנה. בקלטת אין שיעור או הרצאה כהרגלם, אלא הרב שם מספר את סיפור חייו המרטיט של אדם בשם "מייקל ג'קסון" איל הון אמריקאי, שגילה ביום בהיר באמצע החיים שהוא חולה במחלה. היתה שם התמודדות מפחידה: אם ינותח מייד יכול להיות שלא יקום מהניתוח, ואם ידחה את הנתוח המחלה תתפשט וכבר לא תהיה לניתוח השפעה. הבן אדם עשה סוויצ' בחיים, ניצל את הזמן שנותר לו באופן מופלא ובחר באפשרות לדחות את הניתוח, ולבסוף גם לא קם ממנו.

יש כאן משהו אולי שזוכר את אותה קלטת ויודע במה מדובר? יש לכם הורים שאספו את אותן קלטות בזמנו?

אודה על כל מידע!
לא נראה לי שזה היה על מייקל ג'קסון שהיה כושי, זמר פופ אמריקאי....

• הוסף לסימניות
אכן ממציא הסיפור זה הרב שלום סברניק לאחרונה שמעתי את ההרצאה הזו מפיו ואחרי ההרצאה נמכרו דיסקים....

• הוסף לסימניות
איזה דבר טוב יש לספר על מייקל גקסון??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

אודה על כל מידע!
אם מאוד חשוב לך אבדוק לך אצל אמא שלי.
היה לה גמ״ח קלטות של הרצאות וביניהם גם סיפורים אישיים, ערכים וכו׳..
גם אם יש לה זה בקלטת ,יעזור לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה