איתור שם פרטי ומשפחה לפי מס' טלפון

• הוסף לסימניות
האם יש אתר חיפוש כלשהו, שיכול לאתר לי שם פרטי ומשפחה על פי מס' טלפון?

תודה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
שם פרטי לפי טלפון

בהחלט! כמו שיש תוכנה 144 יש תוכנה 441 עושים חיפוש הפוך.

• הוסף לסימניות
עזרתם לי מאד, תודה רבה.

ואיתור מס' טלפונים סלולריים, האם יש גם אתרים כאלו.

• הוסף לסימניות
ל144 יש גם סלולריים

• הוסף לסימניות
כן
אך אני מחפש חיפוש לא לפי שם, אלא לפי מספר סלולרי.

יש אתר כזה הנקרא - 1444, אך המאגר שם קטן מאד, כי הוא מתעדכן באופן עצמאי ע"י בעלי המספר עצמו.

• הוסף לסימניות
באתר 441il יש מאגר של פלאפון אך הוא לא עדכני.
לדעתי אין משהו יותר מזה.

• הוסף לסימניות
האתר 441 מאד מאד לא מעודכן.

• הוסף לסימניות
ניתן לעדכן אותו על ידי שליחת מייל עם הפרטים הנכונים. אני עדכנתי שם לא פעם.

• הוסף לסימניות
הסיבה שהאתר 441il לא מעודכן:
בזק לא מעוניינים (ואולי אסור על-פי חוק, אינני יודע) לספק שירות של "איתור הפוך", ובעבר היה אתר שסיפק שירות כזה (של חברת ברל'ה), והסתבך עם בזק.
איך עשו את זה?
בעבר היה ניתן לרכוש מחנויות בזקסטור (או אולי לקבל בחינם, אינני זוכר) תקליטור 144, שם היה נמצא מאגר של איתור רגיל לפי שם ושם משפחה.
אדם שקצת מבין במחשבים פרץ את המאגר, ובנה אתר שיבצע את פעולת האיתור ההפוך. כנראה זה גם המאגר של 441il.
כיום אי-אפשר להשיג את קבצי המאגר, ולכן רק מי שיצליח לפרוץ לאתר 144 של בזק, יכול לתת שירות כזה, שהוא כמובן יהיה לא חוקי הרבה יותר מאשר האתר של ברל'ה והאתר הקיים כיום, כיון שאינו דומה הפורץ למאגר בתוך תקליטור שרכש או קיבל באישור, לבין הפורץ לאתר אינטרנט.

• הוסף לסימניות
בנוסף, יש להם גם זכויות יוצרים ל המספרים של האנשים, כך שגם לבד אסור לך לייצר מדריך בלי אישור מהם. מן משו מוזר....

• הוסף לסימניות
הרבה מאד מספרים ניתן לחפש בגוגל. תתפלאו כמה חומר תמצאו על אנשים.
פשוט להקליד את המספר בגוגל (גם בצורה של 026513000 וגם עם מקף 02-6513000)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מיכל את גאון.
99% מהתוצאות הן מ-441.....

• הוסף לסימניות
RCpro - מה שכתבת זה נכון לגבי כל המספרים שנמצאים שם, אבל אני אישית חיפשתי בגוגל גם מספרים שלא מופיעים שם (חסויים, סלקום, אורנג) והגעתי לאנשים לפי המספר...

• הוסף לסימניות
זה מהאחוז שלא...
99% :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;293833:
RCpro - מה שכתבת זה נכון לגבי כל המספרים שנמצאים שם, אבל אני אישית חיפשתי בגוגל גם מספרים שלא מופיעים שם (חסויים, סלקום, אורנג) והגעתי לאנשים לפי המספר...

איך?
נסיתי ולא הצלחתי

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מבטיח שזה יעבוד...

זה עובד רק אם המספר קיים באתר מסויים באיזשהו הקשר, כגון מישהו שחתם על עצומה באתר מסויים והוסיף את המספר שלו או מישהו שפירסם מודעת לוח עם הטלפון שלו וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה