מידע שימושי איתחול כרטיס זכרון

• הוסף לסימניות
אני מנסה לאתחל כרטיס זיכרון, והוא כותב לי שהדיסק מוגן בפני כתיבה.
חיצונית זה לא נראה כך.
יש למישהו פתרון?

• הוסף לסימניות
יש בצד הכרטיס כזה צ'ופציק שצריך להיות בצד שכתוב "unlock" ולא "lock"

• הוסף לסימניות
זה קורה פעמים רבות בגלל וירוס ש'דפק' את האונקי.
בפעם האחרונה שביררתי לא היה לזה פתרון. טיפול אצל טכנאי עולה יותר מאונקי חדש.

• הוסף לסימניות
נסו עם קורא אחר
מותג מוכר?

• הוסף לסימניות
לא הולך
במצלמה נותן הודעת שגיאה

• הוסף לסימניות
אולי דרך ניהול דיסקים.

קליק ימני על מחשב>ניהול
לבחור ברשימה ניהול דיסקים. קליק ימני על הכרטיס כפי שמופיע ברשימה (לבדוק טוב טוב מהו הדיסק הרצוי!). אתחול.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה כרטיס זיכרון של סנדיסק של המצלמה עם מלא מלא תמונות הלכתי לכמה מתקנים ועברו שנתיים מאז ועדיין הכרטיס בשגיאה. גם לי אמרו לעשות אתחול וגם לי זה לא נתן. ולא היו לי את התמונות על המחשב
אבל יש מעבדה בגאולה שאני רוצה ללכת לראות אולי יצליחו לתקן לי
אם את רוצה זה ברחוב עמוס 36 אני חושבת מקסימום שאלי בפרטי ואני גם יביא לך טלפון

• הוסף לסימניות
אולי דרך ניהול דיסקים.

קליק ימני על מחשב>ניהול
לבחור ברשימה ניהול דיסקים. קליק ימני על הכרטיס כפי שמופיע ברשימה (לבדוק טוב טוב מהו הדיסק הרצוי!). אתחול.

האיתחול מסומן שם באפור (לא פעיל)

• הוסף לסימניות
את יכולה להיכנס לתוכו ב'מחשב'?
אם כן, מה את רואה בפנים?

• הוסף לסימניות
יש לי כזה כרטיס
בעבר שאלתי מס' רב של טכנאים ואפ' 2 מעבדות כולם אמרו שאין להם אפשרות לתקן,

במידה ואת מסתדרת תעדכני כדי שנוכל לסדר גם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
@חד וחלק מקווה שהמדריך הזה יסייע לך, בהצלחה!
נא לפעול בזהירות הכל באחריותכם

קבצים מצורפים

• תיקון הודעת שגיאה.pdf
    KB 187.7 · צפיות: 344
  • הוסף לסימניות
@חד וחלק מקווה שהמדריך הזה יסייע לך, בהצלחה!
נא לפעול בזהירות הכל באחריותכם
דבר ראשון - תודה על המדריך.

למעשה, מצאתי (אחרי קצת-הרבה חפירות ברשת) מדריך כמעט זהה למה שאתה כתבת.
אז נכנסתי מרחוק למחשב של פותחת האשכול, פתחתי את עורך הרישום, אך לא מצאתי את הספרייה הרצויה (במדריך שם לא היה כתוב מה לעשות אם אין אותה...).
סגרתי את עורך הרישום והתנתקתי בצער רב וללא פתירת הבעיה. (רק לאחמ''כ ראיתי את המדריך שצירפת)

לאחמ''כ שלחה לי בעלת האשכול הודעה שלפתע היא הצליחה לאתחל את הכרטיס, וכן לכתוב עליו מחדש ושוב למחוק. בקיצור - עובד כרגיל.

אז תודה לה' כמובן על חסדו הנוכחי בצירוף לכל השאר :)
השאלה היא האם למישהו פה יש הסבר 'מדעי' לאדם חומרי כמוני ( :() שמועניין לדעת מה נשתנה...

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לניק 'אין דופי', על הרצון וההשתדלות לפתרון הבעיה.
שנית - באמת מעניין הדבר הזה, שחודש שלם אני מנסה כמעט מדי יום לאתחל את הכרטיס והוא כותב לי שהוא נעול.
ופתאום דקה לאחר שניסה לעשות מה שעשה, הצלחתי לאתחל את הדיסק ולהעתיק עליו הכל מחדש בס"ד.

תודה לכל המגיבים והמסייעים!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - תודה על המדריך.

למעשה, מצאתי (אחרי קצת-הרבה חפירות ברשת) מדריך כמעט זהה למה שאתה כתבת.
אז נכנסתי מרחוק למחשב של פותחת האשכול, פתחתי את עורך הרישום, אך לא מצאתי את הספרייה הרצויה (במדריך שם לא היה כתוב מה לעשות אם אין אותה...).

אני מתפעל כל פעם מחדש מהחסדים שאנשים עושים פה אחד עם השני - לא מכירים זא"ז אבל מתחברים מרחוק בלי לבקש תשלום, בשמחה לסייע ליהודי אשריכם ישראל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה