כללי איתכם הסליחה-בקשר למבצע הפונטים

• הוסף לסימניות
בטעות מחקתי חלק גדול מהתיבה הנכנסת שלי ואין לי את שמות המעונינים במבצע הפונטים, לכן בבקשה כל מי שמעונין יכניס את שמו באשכול זה.

אני רוצה לגמור עם זה עד יום שלישי

1. לא זוכרת מי שאל האם הפונטים כוללים את הפונטים החדשים שיצאו, אז התשובה היא כן יהיה אפשר לבחור מתוך הקטלוג החדש.

2. אם יהיה ביקוש אני ינסה לארגן שהחותמים יקבלו גם חבילת תמונות באותו המחיר.

3. תנאי המבצע 120 משקלים ב390$ + מע"מ

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לרכוש Open Type לפונטים שקיימים אצלי,
או לרכוש פונטים Open Type בשלמות.
מה המחירים?

• הוסף לסימניות
משקל אופן טייפ = 11 משקלים רגילים

• הוסף לסימניות
גרפיכץ מעוניינת, אבל קודם נרצה לראות את קטלוג 2008 לראות אם ישנם אפילוו 60 משקלים שכדאי עבורם להכנס לעסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Cohen_Amir;41559:
גרפיכץ מעוניינת, אבל קודם נרצה לראות את קטלוג 2008 לראות אם ישנם אפילוו 60 משקלים שכדאי עבורם להכנס לעסקה

כנ"ל, כי את כל הפונטים הנורמלים שהיו בקטלוג 2007 כבר הזמנתי ויש לי אותם.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת - - -

פשוט - - -

בלי שום הערות
או כוכביות - - -

• הוסף לסימניות
35.75$

• הוסף לסימניות
מחיר משקל רגיל 3.25

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לרכוש רק פונט Open Type אחד?
או שאני צריכה להצטרף לכל החבילה?

• הוסף לסימניות
שאלנו כמה פאנטס יש בקעטעלאג השלם.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת.
תודה.

• הוסף לסימניות
עקב מבצע אכיפה מוגבר, שלחו לי מפונטביט כמה תיקים של כאלו שנתפסו וחוייבו בצו בית משפט לשלם לפונטביט סכומים נכבדים....

ביקשתי את רשות פונטביט לעלות לאתר את המסמכים הנ"ל, והם ענו שיבדקו ויחזירו לי תשובה

בכל מקרה אני פונה לכל מי שמשתמש בפונטים לא חוקיים, אל תעשו זאת לעצמכם....

פונטביט הושיבו במגזר שלנו כמה כאלו שיעקבו אחרי הפרסומות וכד' ויתפסו את הגנבים...

• הוסף לסימניות
באשכול הקודם כתבתי שאני מעוניין.

• הוסף לסימניות
שילת,

אם לא הולך בשכנועים, מנסים באיומים? :):):)

(אני עוד לא גמרתי לשלם את החבילה הקודמת...)

• הוסף לסימניות
לא, חס וחלילה איומים
פשוט כל פעם שהם עושים פשיטה אני מוצפת בטלפונים של "הצילו" ויש כמה חברי פורום שיכולים להעיד.... ואין לי פנים לבקש כל פעם, שיתחשבו, וגם אחרי ההתחשבות זה עדיין סיפור מאד יקר....

אז כשאני שומעת שהם יוצאים שוב לסיבוב אכיפה שאני לא יודיע?!

הם מידי כמה זמן יוצאים לסיבוב מלקטים כמה חברה ומטפלים בהם, וחוזר חלילה....

• הוסף לסימניות
תשובות לשואלים:

1. לפונטיביט יש היום במאגר 640 משקלים (לא כולל אופן טייפ כמובן)
2. לשנת 2008 יהיו 40 משקלים חדשים ויפים מאד לדבריהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה