אבל אם שאלתם, יש לו כמה פונטים תומכי טעמים בינהם הכתר, וילנה, צלותנא, ונראה לי שהוא לא גובה עליהם יותר ממשקלים רגילים
פונטייפ, גובים על תומך טעמים???אמנם לא כמו פונטייפ (אפילו לא קרוב) אבל ברור שפונט תומך טעמים יעלה פי כמה סדרי גודל.
יס!בזום המתוכנן ניחשף לדמותו האגדית של @איתמר נתן עצמו?
הוא אכן כך.....משום מה יש לי תחושה שאתה בעובי הקורה...![]()
יש כרגע כמות גדולה של פונטים שתומכים בטעמי המקרא והמחיר שלהם כמחיר הרגיל.אבל אם שאלתם, יש לו כמה פונטים תומכי טעמים בינהם הכתר, וילנה, צלותנא, ונראה לי שהוא לא גובה עליהם יותר ממשקלים רגילים
כנראה שלא הקלקת על אף אחד מהבאנרים באתר....לראשונה תאריך ..
הרבה...בתחום הטקסט הרץ לספרי קודש, יש משהו חדש ?
ומה עם בעיות המרווחים (קרנינג) שקיימים בכל מיני פונטים? טופל?יש כרגע כמות גדולה של פונטים שתומכים בטעמי המקרא והמחיר שלהם כמחיר הרגיל.
בעוד מספר שבועות אמורים להתווסף גרסאות התומכות טעמי המקרא לאינדיזיין וזה יעלה יותר.
אני אשתדל לדאוג לך...אני מקווה שיהיה הקלטה של הזום
כי לצערי אני לא אוכל להשתתף בהשקה הנרגשת
בחלקם, השאר בשלבי תיקון. (מי שקנה את הפונט אמור לקבל גרסה מתוקנת)ומה עם בעיות המרווחים (קרנינג) שקיימים בכל מיני פונטים? טופל?
חלק מהפונטים (בעיקר אלו שיהיו שימושיים בתג) הותאמו.מה עם התאמה לתוכנת תג?
פונטייפ, גובים על תומך טעמים???
נראה לי צ"ל פונטביט.
למיטב ידיעתי הם אלו שמתמחרים בנפרד את הפונטים הללו.
צודק.ידידי, פונט וילנא תומך טעמים באינדיזיין אצל פריד עולה 2500 ש"ח למשקל בודד.
באמת התכוונתי לבסיסי.כעיקרון, כל פונט אני יכול לפתח כטעמי מקרא.
פונט טעמי מקרא אינם ממומרים למשקלים, ואינם במסגרת חבילה סטנדרטית.
מחיר של פונט עם טעמים הינו 2500 ש"ח לפר ו600 ש"ח לפונט תומך טעמים בסיסי
אוי לי שחשדתיך...אולי חשבת שהתכוונתי לתג. אז לא - אינני חשוד על כך.
אוי לי שחשדתיך...![]()
רציתי שיהיה קריאייטיבי...@@hershy sh הבהלת אותי עם הכותרת של המאמר ...
אז איפה הם תומכים עכשיו? בוורד?יש כרגע כמות גדולה של פונטים שתומכים בטעמי המקרא והמחיר שלהם כמחיר הרגיל.
בעוד מספר שבועות אמורים להתווסף גרסאות התומכות טעמי המקרא לאינדיזיין וזה יעלה יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים