פונט איתמר נתן, איתמר לקח... יהי שם ד' מבורך! נו... מתי כבר משחררים לציבור???

• הוסף לסימניות
חלק מהפונטים (בעיקר אלו שיהיו שימושיים בתג) הותאמו.
קובץ מיפוי תואם, נבנה?
עד כה בקבצי המיפוי הקיימים אין למשל למד שוכבת...
יהיה קבצי קרנינג לכל פונט/משקל?

בחלקם, השאר בשלבי תיקון. (מי שקנה את הפונט אמור לקבל גרסה מתוקנת)
אמור לקבל? או לבקש? איך נדע אלו גופנים תוקנו ואלו לא?

ותודה על כל התשובות הבהירות

• הוסף לסימניות
שום מילה על ומ- @יידישע קאפ ? או שזה חלק מהתוכניה למחר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז איפה הם תומכים עכשיו? בוורד?
הכוונה שטעמי המקרא קיימים בפונט.
הם יכולים לעבוד לך מעולה בלי ניקוד, או אם תסדר את המיקום של הטעמים ביחס לניקוד ידנית.
אמור לקבל? או לבקש? איך נדע אלו גופנים תוקנו ואלו לא?
אני אשתדל לעדכן אתכם.
אני יעלה אולי רשימה עם כל הפונטים שתוקנו וכל מי שקנה יפנה אליי או לאיתמר ויקבל קובץ מתוקן.

• הוסף לסימניות
אני אשתדל לעדכן אתכם.
אני יעלה אולי רשימה עם כל הפונטים שתוקנו וכל מי שקנה יפנה אליי או לאיתמר ויקבל קובץ מתוקן.
שוב תודה על כל התגובות.
מה לגבי החלק הראשון של השאלה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי הפונטים של כתבי ידם של גדולי ישראל אני מקוה מאוד שאף אחד מהם לא ישווק כי זה יצור בוקה ומבולקה בכל נושא אמינות ההמלצות היוצאות מתחת ידיהם (כרגע הוא הקפיא רק את כתב יד מרן, אבל נראה לי שזה מן הראוי שאף אחד מהם לא יהיה למכירה
מתוך האתר...
1624388798996.png

• הוסף לסימניות
מי יפקח, איתמר?
אני מאוד מקוה שזה מספיק
כי זה נושא כל כך רגיש שכולי תקוה שלא תצא מכשלה מתחת ידיו האמונות של ר' איתמר
או שהפיקוח יהיה בצורת סינון מחמיר ומוקפד.

• הוסף לסימניות
מי יפקח, איתמר?
אני מאוד מקוה שזה מספיק
כי זה נושא כל כך רגיש שכולי תקוה שלא תצא מכשלה מתחת ידיו האמונות של ר' איתמר
כמו שאני מכיר אותו, (ואני מכיר אותו,) יהיה קשה לקבל את זה.
זה יהיה רק לפרוייקטים מסויימים וגם אז עם פיקוח

• הוסף לסימניות
כמו שאני מכיר אותו, (ואני מכיר אותו,) יהיה קשה לקבל את זה.
זה יהיה רק לפרוייקטים מסויימים וגם אז עם פיקוח
כששוחחתי פעם עם איתמר בעניין התרשמתי: א. הוא בהחלט לא תמים ומודע לבעייתיות בעניין. ב. מה שנעשה עד כה בכת"י של הגרע"י, כדוגמה, הוא פרוייקטים שעברו דווקא דרכו, כמו קישוט בית ספר ושלט באיזו כיכר. בתקווה שיצליח לעמוד בלחצים הצפויים...

• הוסף לסימניות
כששוחחתי פעם עם איתמר בעניין התרשמתי: א. הוא בהחלט לא תמים ומודע לבעייתיות בעניין. ב. מה שנעשה עד כה בכת"י של הגרע"י, כדוגמה, הוא פרוייקטים שעברו דווקא דרכו, כמו קישוט בית ספר ושלט באיזו כיכר. בתקווה שיצליח לעמוד בלחצים הצפויים...
(זה האידאלי כמו שכתבת, או שמה שיקרה הוא כי פשוט אנשים יפנימו שמסתובבים (חס וחלילה) בעולם פונטים בצורת כתי"ק של גדולי ישראל, וכל דבר צריך חקירה ודרישה שבעתיים).

• הוסף לסימניות
(זה האידאלי כמו שכתבת, או שמה שיקרה הוא כי פשוט אנשים יפנימו שמסתובבים (חס וחלילה) בעולם פונטים בצורת כתי"ק של גדולי ישראל, וכל דבר צריך חקירה ודרישה שבעתיים).
ברור כשמש.
אבל הדבר תלוי גם בגילוי אחריות מצד ציבור המעצבים שליט"א, שגם במצב שפונט כזה יתגלגל למאן דהו בהיתר או שלא הוא ישמור עליו מכל משמר - ולא יעביר למישהו באופן חד-פעמי או זמני או ישלח קובץ פתוח לבית הדפוס וכו' וכו' - כי בצד תועלתו הנאה נזקו מרובה ביותר, כמ"ש. דווקא בגלל הכישרון הבלתי נתפס של איתמר שיצירותיו נאמנות למקור יותר מהמקור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה