דרוש מידע אי אפשר לגלוש

• פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני ששואלים אותי איך אני כותבת, אקדים שאני שואלת בשביל אחותי.
החל מהיום היא לא מצליחה לגלוש באינטרנט, לא בכרום ולא בתוכנת אאוטלוק.
השגיאה שמתקבלת בדפדפן בגלישה לכל אתר היא:
לא ניתן לגשת לאתר הזה. יתכן שדף האינטרנט אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות.
בשיחה עם ספק האינטרנט עולה שהחיבורים מצוינים וכך גם נראה ממצב החיבור.
הבעיה ככל הנראה במחשב.
יתכן ואחד הילדים שיחק בהגדרות ולכן זה קרה.
יש למישהו ניסיון עם תקלה דומה ואיך פותרים אותה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי dns

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם היא בנתיב

שתכנס שוב לאזור אישי בנתיב ותתחבר

• הוסף לסימניות
שתכנס שוב לאזור אישי בנתיב ותתחבר
היא לא מצליחה להתחבר גם לשם,
אבל היא נזכרה שהם אמרו שהוציאו גרסה חדשה ושינו הגדרות,
אז אולי זו באמת הבעיה.
היא תתקשר אליהם.
תודה!

• הוסף לסימניות
ישר רציתי לכתוב לך שזה בטח קשור לסינון.
כשיש סינון על המחשב, צריך לפנות אליו דבר ראשון, בד"כ שם הבעיה.. :(

• הוסף לסימניות
לפני ששואלים אותי איך אני כותבת, אקדים שאני שואלת בשביל אחותי.
החל מהיום היא לא מצליחה לגלוש באינטרנט, לא בכרום ולא בתוכנת אאוטלוק.
השגיאה שמתקבלת בדפדפן בגלישה לכל אתר היא:
לא ניתן לגשת לאתר הזה. יתכן שדף האינטרנט אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות.
בשיחה עם ספק האינטרנט עולה שהחיבורים מצוינים וכך גם נראה ממצב החיבור.
הבעיה ככל הנראה במחשב.
יתכן ואחד הילדים שיחק בהגדרות ולכן זה קרה.
יש למישהו ניסיון עם תקלה דומה ואיך פותרים אותה?
תודה!
שבוע שעבר היתה לי בעיה זהה, כנ"ל עם נתיב. בואי רגע לפורום מתכנתות, אני אשלח לך את הכתובת שלי.

• הוסף לסימניות
העניין הסתדר כעת,
אכן, בעיה עם נתיב.
תודה לכל העוזרים והעוזרות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה