אי אפשר לישון ככה...

• הוסף לסימניות
מישו יודע מה זה כל המסוקים האלה שמסתובבים כל ערב סביב ירושלים?

• הוסף לסימניות
ברוכים הבאים למועדון!
יש אנשים בארץ הזו שמסוקים חורשי רקות הם חלק מהיממה שלהם :)

כמונו למשל...

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!! זה כבר המון זמן, ממש לא חדש
אתמול נראה לי זה היה בגלל הלוויה.. האמת, לא נראה לי- אלא בטוח!
אבל בכללי.. יש פה איזה מנחת מטוסים באזור, ומסתבר שאיזה בסיס צבאי,
קיבלנו- מטוסים מבוקר עד ערב...
לימדתי את עצמי בכח- להתרגל אליהם- אין ברירה אחרת!

• הוסף לסימניות
ובאשדוד מה???
בעיקר באיזור סוכות....

• הוסף לסימניות
טוב, אני מאמינה שהם לא באו לטייל...

• הוסף לסימניות
אז אף אחד לא יודע אם זה אמור להגמר באיזשהו שלב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;1095256:
אז אף אחד לא יודע אם זה אמור להגמר באיזשהו שלב..
יום שלישי הבא, בעזרת השם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בסך הכל משהו שהתחיל לפני שבועיים שלוש לא יותר, לא נראה לי שהם מוצאים כל יום סיבה כמו לוויות וכד', לכן זה אמור להפסיק כמו שזה התחיל לא?

רק השאלה למה זה התחיל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה