הום סטיילינג אי במטבח איזה צבע ארונות משתלב יותר

• הוסף לסימניות
שלום אשמח לשמוע את דעתכם איזה צבע ארונות כדאי לעשות לאי במטבח כמו הארונות האפורים או העץ עם שיש לבן .

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2022-12-11 at 21.17.23.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-11 at 21.17.23.jpeg
    KB 93.9 · צפיות: 173
  • הוסף לסימניות
אני הייתי עושה את הארונות באפור והשיש לבן,
כמו הצבעים בחלק התחתון.
נראה הכי משתלב..

• הוסף לסימניות
את התמונה הזאת העתקתי מבלוג באתר של בלורן.
כדאי לך לקרא את הבלוג, שמדבר על הרמוניה עיצובית,
מה שיאפשר לך לקבל החלטה.
f_auto

קישור לבלוג:
ולפי מה שאני מבינה (לא למדתי עיצוב)
יש צבע אחד מרכזי צבע משני, ונגיעות צבע נוסף, אם הצבע המרכזי שלך אפור אז נראה לי שהאי אמור להיות בגוונים של אפור (לא יודעת מה כהה יותר ומה בהיר יותר) אבל זה מה שיתפוס את העין.

• הוסף לסימניות
לדעתי את הארונות אפורים והשיש לבן,
את נגיעות העץ תוכלי להוסיף בכסאות בר לבנים עם רגלי עץ (אם מתוכננת גם ישיבה..)

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהייתי מנסה לראות בהדמיה איך מתקבל אי עם ארונות לבנים בגוון של השיש עם שיש או בוצר בגוון של העץ. כסאות בר באפור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה על חנויות שניתן לעשות אי למטבח באיכות טובה ומחיר סביר
חברות מטבחים פחות מעניינים לעשות עבודות קטנות .

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממשיכה עם אותו קו של המטבח ארונות אפורים ושיש לבן
להתחיל להפוך את הצבעים יהיה כבר נראה לי מדי בלגן בעיניים

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום אשמח לשמוע את דעתכם איזה צבע ארונות כדאי לעשות לאי במטבח כמו הארונות האפורים או העץ עם שיש לבן .
מטבח ממש יפה..
איזה צבע הפורמיקה, אם את זוכרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה