דרוש מידע אי זכאות למענק עבודה מספר נכסים לא מזכה

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שנתקל בבעיה של סרוב למענק עבודה עקב מספר נכסים לא מזכה למרות שיש לו דירה יחידה והצהרה על דירה יחידה לא עזרה?

אני חושבת שהבעיה זה שהרישום של הדירה היה כמגרש ולא דירה.

כל מידע יעזור.

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שנתקל בבעיה של סרוב למענק עבודה עקב מספר נכסים לא מזכה למרות שיש לו דירה יחידה והצהרה על דירה יחידה לא עזרה?

אני חושבת שהבעיה זה שהרישום של הדירה היה כמגרש ולא דירה.

כל מידע יעזור.
זה בעיה ידועה
צריך להצהיר על טופס מסוים
תעשו חיפוש פה בפורום דובר על זה הרבה

• הוסף לסימניות
@הנהלת חשבונות וחשבות שכר sl
יצא לך לבדוק?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מרכוב על האשכול מכיר מישהו שנולד שבוע ראשון של ינואר 96 האם יש אפשרות שיהיה זכאי ל2018 ??

מי שנולד שבוע לפני מקבל ולפנסיה יוצאים בשבוע הבדל ורק מפסיד עכשיו שנה??

• הוסף לסימניות
אני מרכוב על האשכול מכיר מישהו שנולד שבוע ראשון של ינואר 96 האם יש אפשרות שיהיה זכאי ל2018 ??

מי שנולד שבוע לפני מקבל ולפנסיה יוצאים בשבוע הבדל ורק מפסיד עכשיו שנה??
מליון חוקים והגבלות הם שירירותיים כאלה, למה שזה יהיה שונה? אם שבוע היה עובר אז היית אומר ומה עם שבועיים? אין לזה סוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה