אי יכולת פתיחת המייל

• הוסף לסימניות
האם קרה לכם שניסיתם לפתוח את הדוא"ל ובמקום פתיחה אתם מקבלים הודעה שהחשבון שלי כרגע אינו פרטי?
מה שאומר לדברי גוגל, שייתכן ותוקפים מנסים לגנוב ממני מידע כמו כרטיס אשראי, סיסמאות והודעות! בדרך כלל זה אורך מעט זמן, עד שהדף ניתן שוב לפתיחה ושימוש.
אני גם לא יודעת ממתי התקבלה הודעה זו, כי 3 ימים של חג ושבת גם המחשב שבת כמובן, אז אולי זה לא כ"כ מהר, אם ההודעה התקבלה אולי לפני יותר מיום?
מי שיודע מה לעשות ומה זה אומר, אשמח לתגובה מחכימה!

• הוסף לסימניות
ההודעה הנ"ל הינה תחת הכותרת של "שגיאת פרטיות"
ובהמשך, שהחיבור שלי אינו פרטי (לא כפי שכתבתי לעיל שהחשבון אינו פרטי, ממילא התוצאה היא היינו הך)

• הוסף לסימניות
לרוב זה קורה את את משתמשת באינטרנט אלחוטי (על חשבון השכן......:p)

ועד שהחיבור נהיה מאובטח הוא כותב את ההודעה הזאת

• הוסף לסימניות
אני לא משתמשת בחיבור אלחוטי.
יש לי תשתית של בזק. הכל מסודר. אני עובדת עם נתיב.
עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזאת. זה די מלחיץ! יש לי הרבה מה לעשות שם היום...
אולי שכן שמחובר בחיבור אלחוטי גורם לכל זה?

• הוסף לסימניות
ממקום אחר את יכולה להתחבר?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר ממקום אחר? מאיזה מקום אחר? לפורומים אין לי בעיות גישה רק למייל.

• הוסף לסימניות
אין לי מחשב נוסף!
אולי לא אכפת לך לנסות, אני מבינה שיש לך כיוון פעולה כלשהי.
אשלח לך בפרטי את כתובת המייל שלי, האם תוכל לשלוח הודעה ולראות את התוצאה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אוקיי.
תשלחי למייל הרשום בחתימתי.

• הוסף לסימניות
כבר שלחתי לך בהודעה פרטית (בפורום) כי במייל אין לי אפשרות לשלוח לך. זו הרי הבעיה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 151.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כמו שכתבתי באשכול אחר
זו מכת מדינה
שמכה גלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1383816:
כמו שכתבתי באשכול אחר
זו מכת מדינה
שמכה גלים
פרט לפרוג לא נתקלתי בזה
יתכן והבעיה עם נתיב / רימון?

אפשרות נוספת זה עדכון של הדפדפן.

• הוסף לסימניות
איך מעדכנים ?

• הוסף לסימניות
זה ההודעה שקיבלתי שניסיתי דרך הפיירפוקס

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-09-28 02.00.31.png
    KB 28.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות, מה הפיתרון?
גם אני תקועה... :(

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גם אני....

• הוסף לסימניות
אם זה יעזור...

בשבועיים האחרונים, כשאני מנסה לגשת לשרת מרוחק, והחסימה של רימון מוגדרת ברמות הגבוהות, אני מקבל את ההודעה הנ"ל... (כנראה שגוגל מזהה שרימון מתערבים בתקשורת).

הפתרון שלי הוא פשוט לרדת זמנית ברמת החסימה. לא אידיאלי, אבל זה פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
גם לי, 2 תיבות מייל לא נפתחות,
עקב חוסר פרטיות....

מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה