אי ניצול רוחב פס בהורדת קובץ אחד

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה של עד 100 מגה, לאחרונה עברתי להשתמש בראוטר של בזק (ACׂ) שנחשב למתקדם יותר מהקודם שלי, ומאז כשאני מוריד קובץ הוא לא מנצל את כל רוחב הפס ומוריד עד 3 מ"ב לשניה, וכשאני מוריד במקביל עוד קובץ הוא מנצל כשתי שליש מהרוחב פס, ורק שאני מוריד במקביל קובץ שלישי הוא מנצל את כל רוחב הפס,
וזה לעומת הראוטר הקודם שכבר בקובץ הראשון היה מנצל את כל רוחב הפס.
יש לציין שכשאני עושה בדיקת מהירות (באתר בזק למשל) אני מקבל מהירות גובהה של מעל 70 לשניה, ובכל זאת בהורדת קובץ בודד (ובדקתי באתרי בדיקה ע"י הורדת קובץ למינהם) הוא לא מגיע למהירות שהוא יכול להגיע.
סליחה על האריכות...
ותודה למי שיכול לסייע.

• הוסף לסימניות
מהירות ההורדה שלך לא תלויה רק במהירות שלך אלא גם בעד כמה שרת ההורדה שעליו מאוחסן הקובץ מאפשר לך להוריד, ולכן זה לא בטוח שמדובר בתקלה אלא במגבלה מצד השרת.

האם אתה משתמש ב IDM - מנהל הורדות ?

• הוסף לסימניות
לא רק זה -
אלא אחדש לך -
כפי מה שזכור לי שמייקרוסופט שומר לעצמו כ 20% מרוחב הפס!
(בעבר היה אפשר להגדיר לווינדוס שלא ישמור מרוחב הפס למייקרוסופט - אבל הם עלו על זה שעלו עליהם וניטרלו את האפשרות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2164850:
לא רק זה -
אלא אחדש לך -
כפי מה שזכור לי שמייקרוסופט שומר לעצמו כ 20% מרוחב הפס!
(בעבר היה אפשר להגדיר לווינדוס שלא ישמור מרוחב הפס למייקרוסופט - אבל הם עלו על זה שעלו עליהם וניטרלו את האפשרות)

עד היום אפשר לחסום את גל הריגול והחפירות של מייקרוסופט ע"י
DWS Lite
תגגלו בהצלחה

• הוסף לסימניות
מהירות ההורדה שלך לא תלויה רק במהירות שלך אלא גם בעד כמה שרת ההורדה שעליו מאוחסן הקובץ מאפשר לך להוריד, ולכן זה לא בטוח שמדובר בתקלה אלא במגבלה מצד השרת.
לכן בדקתי בכמה אתרים בן לאומים את מהירות הורדת קובץ.
ומה עוד שיום לפני שהשתמשתי בנתב של נטבוקס זה ניצל את כל רוחב הפס.
אני לא משתמש במנהל הורדות

• הוסף לסימניות
ראשית כל תבדוק מהירות באתר של speeedtest ולא של בזק, אם שם הכל תקין נסה להשתמש במנהל הורדות, ואז תעדכן אותנו....

• הוסף לסימניות
זה מה שווינדוס שומר כ20% מהרוחב הפס, זה בשביל עדכונים וstreaming, שמשתמשים עם הרבה רוחב הפס, אז אם אין לך צורך שהם יהיה מהיר במיוחד אפשר להשבית את זה בהגדרות "מתאם רשת" לבחור המתאם הנכון >> מאפניים >> לחפש השורה עם המילה QoS ולהשבית.

או אפשר לעשות כמו במדריך המצורף http://www.thewindowsclub.com/configure-reservable-bandwidth-settings-windows

• הוסף לסימניות
זה מה שווינדוס שומר כ20% מהרוחב הפס, זה בשביל עדכונים וstreaming, שמשתמשים עם הרבה רוחב הפס, אז אם אין לך צורך שהם יהיה מהיר במיוחד אפשר להשבית את זה בהגדרות "מתאם רשת" לבחור המתאם הנכון >> מאפניים >> לחפש השורה עם המילה QoS ולהשבית.
הבעיה שלי היא לא הווינדוס, כי שאני עושה בדיקת הורדה אני מקבל מהירות 70+ וכן שאני מוריד כמה קבצים אני מקבל את כל רוחב הפס, הבעיה אצלי שבהורדה של קובץ אחד הוא הוא לא מנצל יותר משלושים ארבעים אחוז, וזה לא הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;2166062:
הבעיה שלי היא לא הווינדוס, כי שאני עושה בדיקת הורדה אני מקבל מהירות 70+ וכן שאני מוריד כמה קבצים אני מקבל את כל רוחב הפס, הבעיה אצלי שבהורדה של קובץ אחד הוא הוא לא מנצל יותר משלושים ארבעים אחוז, וזה לא הגיוני.

אז זה מן הסתם כמו שQWEREWQ כתב, שזה גם תלוי בשרתים של הצד השני.

• הוסף לסימניות
בדקתי באתרי בדיקת מהירות ע"י הורדת קובץ שהשרתים שם מהירים ובנוים לתת את המקסימום, וגם שם אותו דבר.
מה גם שיש אתר שאני מוריד משם כבר כמה שנים וכשזה היה עם הראוטר הקודם הוא היה מנצל את כל הרוחב פס גם בקובץ אחד, ואיך שעברתי לראוטר השני (ועברתי בתשתית מ013 לבזק) התחילה הבעיה, לכן מסתבר שזה קשור אכשהו לשינוי שעשיתי.

• הוסף לסימניות
מה הדגם של הראוטר שלך,דגם מדויייק בבקשה

• הוסף לסימניות
תראה, אתה מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב ?
אם כן, גש לאתר SpeedTest של Ookla ותבדוק שם מה קורה מבחינת בדיקת מהירות,
אם שם זה תקין, ככל הנראה אין שום הגבלה בראוטר שלך, הייתי מציע לך לבדוק עם IDM את ההורדות מאותם אתרים שבדקת.

תבדוק ותעדכן

• הוסף לסימניות
תראה, אתה מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב ?
אם כן, גש לאתר SpeedTest של Ookla ותבדוק שם מה קורה מבחינת בדיקת מהירות,
אם שם זה תקין, ככל הנראה אין שום הגבלה בראוטר שלך, הייתי מציע לך לבדוק עם IDM את ההורדות מאותם אתרים שבדקת.
גם בSpeedTest אני מקבל 71 (כמו באתר בזק).
אף פעם לא התעסקתי עם תוכנת מנהל ההורדות, איזה תוכנה מומלצת?

תודה לכולם על העזרה.

• הוסף לסימניות
וואו מהירות מטורפת 8.7 לא ידעתי שאני יכול להגיע לכזאת מהירות.
לכאורה זה יותר ממה שהנתב שלי מקבל (מצ"ב תמונה)... יכול להיות?

עכשיו אם כן מה הבעיה אצלי כשאני בלי מנהל ההורדות?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 82.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;2167704:
וואו מהירות מטורפת 8.7 לא ידעתי שאני יכול להגיע לכזאת מהירות.
לכאורה זה יותר ממה שהנתב שלי מקבל (מצ"ב תמונה)... יכול להיות?

עכשיו אם כן מה הבעיה אצלי כשאני בלי מנהל ההורדות?

סה"כ 9 MB

יש הבדל בין B וb, גדול זה Byte וקטן זה bit, בכל Byte יש 8 bits

קח המספר וחלק ל8, וחלק התוצאות ל1000 (יש בערך 1000 קילובייטס בתוך כל מגהבייט)

תריצו חיפוש גוגל על המילה זאת, זה אמור להביא ממיר של גוגל כתוצאה ראשון
how many kb in a mb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה