דרוש מידע אי עשיית תיאום מס

• הוסף לסימניות
אני עובד במספר עבודות מה שכמובן מצריך תיאום מס, רציתי לדעת מה יקרה אם לא אדווח למעסיק על הכנסה נוספת ולא אעשה תיאום, אני בכל מקרה לא משלם מס בגלל הנקודות זיכוי, והמשכורות שלי יחד לא חייבות במס, אני יודע שחייבים לדווח לרשות המיסים ,השאלה מה יקרה אם בכל זאת לא אדווח?

• הוסף לסימניות
במידה והמשכורות נמוכות יתכן ולא תחויבו במס, אך בכל מקרה יש לעשות תיאום.
על פי החוק צריך לעשות תיאום מס מכל סכום שהוא, כל עוד עובדים ביותר מעבודה אחת כשכירים.

• הוסף לסימניות
במידה והמשכורות נמוכות יתכן ולא תחויבו במס, אך בכל מקרה יש לעשות תיאום.
על פי החוק צריך לעשות תיאום מס מכל סכום שהוא, כל עוד עובדים ביותר מעבודה אחת כשכירים.
אני יודע שזה החוק השאלה מה קורה במידה ואני לא עושה תיאום..

• הוסף לסימניות
בשנה הבאה המעסיקים ידווחו לביטוח לאומי וירד לכם סכום ענק.
גם תאום ביטוח לאומי צריך לעשות.

• הוסף לסימניות
בשנה הבאה המעסיקים ידווחו לביטוח לאומי וירד לכם סכום ענק.
גם תאום ביטוח לאומי צריך לעשות.
אין למעסיקים מידע בעניין המס שלי וזה לא עניינם אם אני לא מדווח שיש מעסיק נוסף, תיאום ביטוח לאומי בהחלט צריך לעשות גם.

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות תיאום מס ולהיות רגועים שלא עברתם על החוק?
זה לוקח לא יותר מ5 דק' באתר של רשות המיסים.

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות תיאום מס ולהיות רגועים שלא עברתם על החוק?
זה לוקח לא יותר מ5 דק' באתר של רשות המיסים.
כי זה הרבה מעסיקים שחלקם לא מעדכנים את התיאום במערכת השכר וזה יוצר בלאגן...

• הוסף לסימניות
כי זה הרבה מעסיקים שחלקם לא מעדכנים את התיאום במערכת השכר וזה יוצר בלאגן...
תעשה תיאום, ומעסיק שאתה יודע שלא יודע מה לעשות איתו, אצלו תכתוב שאין עוד עבודה (אם אכן זה 0% מס).
אבל מצידך אתה מסודר.

• הוסף לסימניות
תיאום מס כבר צריך לעשות עכשיו או שזה רק מפברואר?

• הוסף לסימניות
תיאום מס כבר צריך לעשות עכשיו או שזה רק מפברואר?
אפשר לעשות כבר עכשיו
עד פברואר - המעסיק יכול להשתמש בתיאום מס של שנת 2024
אחכ מה שקובע זה התיאום מס של שנת 2025 (זה רק בשביל שיהיה זמן לאנשים להתארגן...)

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה החוק השאלה מה קורה במידה ואני לא עושה תיאום..
אם אתה מצהיר שזה עבודה יחידה אתה מצהיר שקר אבל המעסיק ינכה לך כאילו זו העבודה היחידה
אם תצהיר בטופס 101 שזו לא עבודה יחידה (ולא תגיש תאום מס)ירד לך 47 אחוז מס ועוד 12 ביטוח לאומי ועוד פנסיה ועוד מס עבור הפנסיה כך שישאר לך איזה 30 אחוז.

• הוסף לסימניות
האם עדין ניתן לעשות תאום מס לשנת 2024? מדובר על בחורה שיש לה תלוש ועבדה כמה שעות מילוי מקום בבית ספר אחר. (לא עשתה תאום מס כי לא ידעה)

• הוסף לסימניות
תעשה תיאום, ומעסיק שאתה יודע שלא יודע מה לעשות איתו, אצלו תכתוב שאין עוד עבודה (אם אכן זה 0% מס).
אבל מצידך אתה מסודר.
רעיון טוב, השאלה אם זה כן חוקי לא לדווח למעסיק? כי אם כן אני יכול לעשות תיאומים ולא לדווח לאף מעסיק כדי למנוע בעיות....
תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רעיון טוב, השאלה אם זה כן חוקי לא לדווח למעסיק? כי אם כן אני יכול לעשות תיאומים ולא לדווח לאף מעסיק כדי למנוע בעיות....
תודה.
אם כתוב לנכות מס כפי השיעורים הרגילים, אז לכאורה אין מה להביא למעסיק.

• הוסף לסימניות
אני עובד במספר עבודות מה שכמובן מצריך תיאום מס, רציתי לדעת מה יקרה אם לא אדווח למעסיק על הכנסה נוספת ולא אעשה תיאום, אני בכל מקרה לא משלם מס בגלל הנקודות זיכוי, והמשכורות שלי יחד לא חייבות במס, אני יודע שחייבים לדווח לרשות המיסים ,השאלה מה יקרה אם בכל זאת לא אדווח?
בגדול אתה תפסיד מזה!
כי ברגע שאתה עובד בעבודה שניה, אז מתלוש השכר השני הם מתחילים לגבות מס כאילו עברת את המדרגה הפטורה ממס!

• הוסף לסימניות
בגדול אתה תפסיד מזה!
כי ברגע שאתה עובד בעבודה שניה, אז מתלוש השכר השני הם מתחילים לגבות מס כאילו עברת את המדרגה הפטורה ממס!
ממש טעות ,ברגע שאתה מדווח לכל מעסיק שזה עבודה יחידה מדרגות המס זה כעבודה יחידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה