דרוש מידע אי עשיית תיאום מס

• הוסף לסימניות
לפי החוק - חובה כמובן לערוך תיאום מס.
במקרה ואתה לא עורך תיאום מס, ורושם בטופס ה 101 לכל אחד מהמעסיקים שאין לך הכנסה נוספת
כל מעסיק יתייחס לזה כאילו הוא מעסיק יחיד. לא ירד לך מס. והביטוח הלאומי ירד באחוז נמוך.

למעשה ייתכן שלא תהיה לזה שום משמעות. והחיים שלך ימשיכו על מי מנוחות
המצב יכול להשתנות אם מישהו בביטוח לאומי או מס הכנסה יחליט לבדוק, או אם פעם תאלץ להגיש דוח כלשהו ויראו שלא שילמת מספיק או לא דיווחת...

אני לא הייתי לוקחת את הסיכון למרות שהוא לא כל כך גובה.

• הוסף לסימניות
אם אתה לא מגיע לחבות במס ולא לשיעור הגבוה בביטוח לאומי,
לדעתי לא יקרה כלום!

אולי בשביל להיות בטוח, תעשה כמו שהציעו כאן- לערוך תיאום מס ולא להגיש אותו למעסיקים.

• הוסף לסימניות
אם בכל מקרה את הלא מגיע למס, א גם לא נורא לקחת את הריזיקה ולסמן לכל המעסיקים שאין עוד עבודה,
גם אם מישהו ממ"ה או ביטו"ל יבדוק פעם הוא לא יוכל לחייב אותך מעבר למה שנוכה לך.

בד"כ אם לא מוגשת תביעה לביטו"ל (חל"ד, חל"ת, אבטלה וכו) או דוח שנתי למ"ה, אין סיבה שהענין יתעורר

• הוסף לסימניות
אם בכל מקרה את הלא מגיע למס, א גם לא נורא לקחת את הריזיקה ולסמן לכל המעסיקים שאין עוד עבודה,
גם אם מישהו ממ"ה או ביטו"ל יבדוק פעם הוא לא יוכל לחייב אותך מעבר למה שנוכה לך.

בד"כ אם לא מוגשת תביעה לביטו"ל (חל"ד, חל"ת, אבטלה וכו) או דוח שנתי למ"ה, אין סיבה שהענין יתעורר

לא נכון בכלל. לצערי חוויתי על בשרי..... חוב של כמה אלפי שקלים בגלל חוסר הגשת תיאום מס. וגם אני לא עברתי את תקרת המס. אבל עצלות ואי הבנה בנושא גרמו לי לדחות את התיאום מס, והשנה כשבדקתי אם מגיע לי החזרים זכיתי לגלות את החוב.... :(
אמנם לא יגבו אותו ממני ישירות אבל ברגע שאגיש קבלות לסעיף 46 או כל בקשת החזר אחר- הכסף יעוקל אוטומטית.
אנא אל תיפלו בפח שאני ביקרתי בו.....

• הוסף לסימניות
לא נכון בכלל. לצערי חוויתי על בשרי..... חוב של כמה אלפי שקלים בגלל חוסר הגשת תיאום מס. וגם אני לא עברתי את תקרת המס. אבל עצלות ואי הבנה בנושא גרמו לי לדחות את התיאום מס, והשנה כשבדקתי אם מגיע לי החזרים זכיתי לגלות את החוב.... :(
אמנם לא יגבו אותו ממני ישירות אבל ברגע שאגיש קבלות לסעיף 46 או כל בקשת החזר אחר- הכסף יעוקל אוטומטית.
אנא אל תיפלו בפח שאני ביקרתי בו.....
אם בדקת אם מגיע לך החזר סימן שירד לך מס במהלך השנה... ולכאורה שבאמת היית חייב במס בשתי העבודות יחד.
אין למס הכנסה שום אפשרות לכפות מס על מישהו אם הוא לא חייב במס ע"פ מדרגות המס.
אבל באמת זה מה שכתבתי - שלא כדאי בכלל לא לעשות תיאום מס אם מתכננים להגיש דוח

• הוסף לסימניות
בעלי עובד השנה ב2 עבודות, ביחד יגיע לשלם מס אך מכיוון שהשכר הוא נטו נראה לי שלא כדאי שיעשה תאום מס כדי לא לסבך את המעסיקים בחישובים שאולי יגרמו לו להפסיד. התוכנית שלי מכיון שכל שנה אני מגישה בקשה להחזר על תרומות כשאגיש על השנה בע"ה יחייבו אותי את המס שצריך. השאלה אם יקנסו אותנו שלא עשינו תאום מס בזמן?

• הוסף לסימניות
בעלי עובד השנה ב2 עבודות, ביחד יגיע לשלם מס אך מכיוון שהשכר הוא נטו נראה לי שלא כדאי שיעשה תאום מס כדי לא לסבך את המעסיקים בחישובים שאולי יגרמו לו להפסיד. התוכנית שלי מכיון שכל שנה אני מגישה בקשה להחזר על תרומות כשאגיש על השנה בע"ה יחייבו אותי את המס שצריך. השאלה אם יקנסו אותנו שלא עשינו תאום מס בזמן?
משלמים מס עם ריבית והצמדה.

כשהבטיחו לכם נטו זה כולל מס, ואתם לא מסבכים א"א. התיאום מס שאומר לחשב השכר בדיוק כמה לנכות מס.

• הוסף לסימניות
בר
ברורררררררררררר שתעשו תאום מס!!!
אם השכר בנטו זה אומר שאת המס שיהיה עליו לשלם המעסיק ישלם,
למה אתם מוותרים עליו ככה בקלות? למה לקחת סיכון?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי ביטוח לאומי? כשיש תאום מס לא מורידים אוטומטית את הניכוי הגבוה?{מעל השיעור המופחת) האם כדאי לעשות גם תאום ביטוח לאומי?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי ביטוח לאומי? כשיש תאום מס לא מורידים אוטומטית את הניכוי הגבוה?{מעל השיעור המופחת) האם כדאי לעשות גם תאום ביטוח לאומי?
לא תמיד מקשרים את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה