אי שם....

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_1733.jpg
    IMG_1733.jpg
    1.4 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
מיוחד
באמת נראה מקום עלום

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
תודה!

נ.ב.
איך מגיבים עם ציטוט אבל של מספר אנשים? (ז''א להגיב בפעם אחת למספר ציטוטים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת שיש;2272336:
תודה!

נ.ב.
איך מגיבים עם ציטוט אבל של מספר אנשים? (ז''א להגיב בפעם אחת למספר ציטוטים).

ליד האייקון של הציטוט, יש אייקון של ציטוט עם +.
כל הודעה שאת רוצה להוסיף - את לוחצת על הפלוס, בהודעה האחרונה את לוחצת על ציטוט רגיל.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2272384:
ליד האייקון של הציטוט, יש אייקון של ציטוט עם +.
כל הודעה שאת רוצה להוסיף - את לוחצת על הפלוס, בהודעה האחרונה את לוחצת על ציטוט רגיל.

בהצלחה
חני

תודה לך...
והינה יישמתי אני מקווה שזה יעשה לי...

נכתב ע"י דינה גלובינ;2272392:

תודה, אני רואה שאני לא הציפור לילה היחידה....

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
והינה תמונה נוספת....

ומה דעתכן עליה?

קבצים מצורפים

• תמונה נוספת.jpg
    4.5 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2273901:
תמונות מקסימות!
השניה שווה אשכול נפרד
תודה!
זה מאותו סט צילומים אז הכנסתי את לכאן.......
נכתב ע"י דינה גלובינ;2273974:
השניה גם מדהימה!
התאורה אצלך מצוינת !!!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תפארת יש לך את זה!!!
העמדות שלך מושלמות, הבנות נראות משוחחרות ונהנות משעת הצילום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה