כללי אי תיאום גדלים בין תוכנות

• הוסף לסימניות
אני עובדת על בניית גלוייה בגודל מיוחד, לצורך העניין בנייתי מסמך בגודל הגלויה ליצירת רקע בפוטושופ, את הגלויה עצמה יצרתי באילוסטריטור במסמך בגודל הנ"ל (!) כאשר ייבאתי את הרקע מהפוטושופ הוא יובא קטן יותר מגודל המסמך באילוסטריטור!!
מישהו יכול לעזור לי להבין את התופעה ופיתרונה?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
כל בעיית הגדלים בין שתי התוכנות זה ששתי המסמכים חייבים להיות באותו גודל והdpi חייב להיות אותו דבר!
לפני כמה ימים הסתבכתי עם זה חבל"Z
בקיצור זה הפיתרון!!

• הוסף לסימניות
משי צודקת (היי לך, אני מקווה שאת מתקדמת...)
וגם להשתדל לא לשמור ב-jpg
כי לפעמים זה גורם לחוסר תאום בגודל, בין התוכנות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אילוס' לא עובדת על רזולוציה. (אם תשמרי מאילוס' ל-jpg, זה תמיד יהיה על 72 dpi. האפשרות לשמור על dpi גבוה יותר, זה לפתוח את קובץ האילוס' בפוטושופ ומשם לשמור ל-jpg.
ומה תעשי בנוגע לבעיה שלך? אין לי מושג, אבל אולי תנסי לעשות ההפך, להעביר מאילוס' לפוטושופ ולא להפך.)

• הוסף לסימניות
בשמירה בפורמט Tiff אפשר להגדיר רזולוציה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PURE;225108:
(אם תשמרי מאילוס' ל-jpg, זה תמיד יהיה על 72 dpi.
זה לא נכון יש לך חלון לקביעת הרזולוציה ביצוא
כשמעבירים לפוטושופ זה לא אמור לעשות בעיה אם את עושה place של הקובץ המקורי ai

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבוע, אבל אני לא יודעת עד כמה זה נכון בסופו של ענין. כי בכל אופן, אין אפשרות לקבוע רזולוציה ממש למסמך.
אם תיסתכלי במאפייני התמונה ששמרת מאילוס' ל-jpg, תראי שהרזולוציה עומדת על 72.
(את כל הענין של העברת התמונה לפוטושופ והשמירה משם ל-jpg, שמעתי מערן בורכוב.)

• הוסף לסימניות
בדקתי את זה שוב. כנראה שהצדק אכן איתך. כי בקביעת הרזולוציה בשמירה מאילוס' והפתיחה בפוטושופ זה יצא מצוין. תודה!
(היתה לי בעבר איזושהי בעיה עם הענין הזה והוא נתן לי את העיצה הזו, כ"כ התרגלתי אליה שכבר הפסקתי לנסות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה