החיים תותים!
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מישהי מכירה את החנות WIG BOX או פאות קלואה?
אשמח להמלצות/דיס, ומה האיכות של השיער והשירות.
אשמח להמלצות/דיס, ומה האיכות של השיער והשירות.
לא מספיק הצלחתי להבין ממך אם היא במהלך השנה כשבאת לתיקונים היא תרצה כל פעם במקום לטפל, או שגם עשתה תיקונים. אם באת לתקן משהו ספציפי והיא לא טיפלה בזה - אז גם אחרי שנה לדעתי היא מחוייבת לסדר לך.ממש לאחרונה רציתי לפתוח כזה אשכול כאוב
רכשתי פאה במים מרובים 10000 שח פאה אחת וגם זה היה המון בשביל ההורים שלי....
ואחרי הקניה בכל פעם שפניתי אליה היא אמרה או זה שיער ישראלי ככה זה... או וואו לא ראיתי אותך כמעט פה.... או זה בגלל סירוק
קצת אחרי שעברה שנה, בערך שנה וחצי נהיה לי נשירה בשביל בלייס והבנתי שתיקון מקצועי זה עלות של אלפי שקלים.
פניתי אליה בגלל זה וגם בגלל שהביאה נהיתה ג‘ינג‘י לחלוטין.
היא כמובן אמרה שעברה שנה ואין אחריות והיא יכולה לצאת לקראתי במחיר להוסיף שיער יעלה 150 במקום 3000 וצביעה 200 במקום 400
ואגב הייתי אצלה לפני שעברה שנה בגלל שהשיער התנפח מאוד בזמנו היא אמרה שהחליפה שיער ולי ברור מאוד שלא...
כמו שהסבירו לי שאם נושר שיער מהסקין זה בעיה בסקין עצמו ולא יעזור להוסיף שיער
אודה לתשובת האניות מה דעתן על זה
והאם הגינוי כל דבר לומר זה בגלל חפיפות או זה בגלל שיער ישראלי או להגיד לא ראיתי אותך כאן הרבה זמן (כאילו להאדים אותי שלא באתי לסדר אללה את הפאה? אז אולי ברכישת הפאה תגיד יש אחריות רק אם את חופפת אצלי באם לא אני יאשים את החפיפה?(
בקיצור מתוסכלת מאוד כי כרגע גם אין לי איך לתקן לא אצלה ולא אצל משהי אחרת כי כאמור יש לי פאה אחת ואני עובדת בעבודה שלא נעים בשום אופן לבוא במטפחת...
האם היא אמורה לספק לי פאה חלופית? היא הציעה רק פאה לא רלוונטית בכלל....
גם אפעל זה אשמח ל שובה כי היא מצדה אומרת החלטה שלך לקנות פאה אחת...
הפאנית שלי מירושלים אבל פרוג זה לא המקום לעשות שיימינג (גם עליה יש כאן המלצות)
למרות שאני ממש רוצה...
כך היה לי עם הפאה הראשונה. קניתי אצל מישהי מוכרת מאוד, היה משהו שהפריע לי ואמרה שזה עניין של סירוק, וזה לא היה, לא סידרה ולא תיקנה כלום. כמעט לא נגעתי בפאה כבר קרוב לשנתיים.זה ממש מתסכל מה שהולך עם הפאניות
ידידה טובה מאד רכשה לביתה פאה בכסף רב
פאנית מוכרת ומומלצת מכל כיוון
תכלס אפס שרות אחרי החתונה כאילו היא לא קיימת
ביקשה תיקונים כמו עני בפתח
מה עושים עם הדבר הזה?
כמה פאניות ששולטות על כל השוק ועושות הטוב בעיניהן
ללכת לפאנית פחות מוכרת? זה יעזור?
נקרע הלב על כל הנשים שמשקיעות ממיטב כספן וכ"כ מאוכזבות
מה אומרות?
כמה תיקוניםקודם כל,
שתדעי שאני מבינה אותך הכי בעולם.
מבינה שציפית לקבל יותר, והתאכזבת...
כמו שכתבתי כבר,
לייס זה דבר רגיש, נקודה!
הן מבחינת השיער שמתדלדל עם הזמן,
והן מבחינת הצבע שיכול לדהות.
מה לעשות שזה עיסקת חבילה...
ואגב,
זה שהיא באה לקראתך במחיר, זה יפה מאד.
כרגע, אחרי שעברה שנת האחריות היא לא מחויבת לתיקונים בחינם.
היא פאנית,
וזאת העבודה שלה.
זה באמת הייתי ממליצה לך לבדוק אצל פאנית מקצועית,
אם יש בעיה בשיער סירוק לא יתקן אותו,
אבל---
לא יפה באמת לומר כל פעם שזה בגלל משו אחר.
אבל פאה צריכה את הטיפוח והתחזוקה המגיעה לה!
מי ששולחת פאה לסירוק פעם בכמה חודשים,
שתדע שזה לא מייטיב עם הפאה בכלל,
וזה בהחלט יכול לגרום לנפח בפאה,
וגם לנשירה.
וכן, מה לעשות ששיער ישראלי נוטה יותר להתנפח.
אבל כל נפח צריך להיות במידה הגיונית.
היא לגמריי לא חייבת לספק לך פאה חילופית.
קנית אצלה פאה אחת,
ועליה את צריכה לקבל שירות הוגן.
מקווה שאת מבינה שאני לצידך,
פשוט לפעמים אם לא מכירים את פניי השטח,
ככה נראים הדברים.
בהצלחה ; )
א הלכתי בגלל המצלות - רק מדגישה מה שאת אומרת - שאין קשר בין המלצות פה למה שקורה בשטחמסקנה:
תבררו בסביבה שלכם, אנשים שאתם מכירים.
לא לרוץ אחרי כל ההמלצות בפרוג!!!! פשוט לא!!!!!!
אני גם נפלתי על דבר דומה.
חייבת להגיב על זה!פשוט רכבת יפיפיה בשביל של הפאה והיא פשוט התנערה מזה והסכימה לעשות לי סקין בחצי מחיר
אני מדברת על סקין לא לייס כל החברות סביבי עם פאות סקין מהחתונה והכל טוב ושלי תוך שנה נקרעה!!
אם את מכירה מקרוב אודה להמלצותתזמינו פאה מאליס או BEE WIGS ב2500 שקל
זה.אני מצפה מנותני שירות אמתיים לעמוד מאחורי הפדיחות שלהם!!! זה מה שבאמת יקנה להם לקוחות
זה בסדר שקורה פדיחות
איך אפשר להשוות גרביים שעולה 20 ש"ח לפאה שעולה 10000++++קניתי גרביים מחברה מאד איכותית
לחברות שלי זה מחזיק פיקס עונה שלמה ולי זה נקרע.....
לא יודעת מה יש בWIG BOX. בסין קונים פאות סיניות= שיער מעובד, צבוע. מחזיק היטב 3 שנים, טוב למי שלא חייבת מותג כדי להרגיש מצוין עם עצמה. זה שיער יותר עבה.אם את מכירה מקרוב אודה להמלצות
האם זה כמו ויג בוקס? שם לא נהנתי.
באתרים את קונה מה שאת מבקשת- יש מבחר עצום, צריך לבחור אורך וצבע וסגנון. את הפתיחה צריך לסדר בארץ- הסינים עושים מאד שטוח וצריך להפוך את הפרונט. שילמתי על זה ועל תוספת בייבי הייר 400 שקלים.30% פאות סרט עוד 30% בלונדיות בהירות נורא 20% פאות לייס (ובלונדיניות ביחד) עוד 7% פאות קצרות נורא או מוזרות נורא (תלתלים מהסוג ההזוי פאות קצרות של סבתות בסרטים ועוד כל מיני....) ואז 3%$ בצבע הגיוני פתיחה רגילה
ושם את צריכה למצוא את האורך שרצית (ויש או 16 או 14 אין אמצע...) להשאר עם 4 ביד כדי לגלות ש3 אותו דבר ועל האחרונה שקצת יותר בהירה להתווכח עם ה מוכרת אם היא צבוע או לא. (בסוף היא ביררה וצדקתי שהיא צבועה) וא"א לקנו תאת האורכ ולקצר כי אז יורד התנועה....
קיצור מומלץ שם למי שקונה סרט - היו המון שקנו או למי שרוצה לייס (או מקופל או... וכו...)
אני מתנפלת...חייבת להגיב על זה!
קניתי גרביים מחברה מאד איכותית
הפאנית בהחלט אמורה לתת אחריות על סקין שנקרע תוך שנה
אבל היא לא אשמה לזה, זה בסופו של דבר מוצר שהיא קנתה או ייצרה בסין בדיוק כמו הסקינים האחרים של כל נשות ישראל, קורה ונהיה כזה דבר זה נזק מטורף לפאנית
אני עצמי קניתי מקרר איכותי מאד!
אחרי 4 שנים הוא הלך לפח בלי שום סיבה, פשוט התקלקל, לעומת חברים שיש להם כבר שנים את המקרר טפו טפו....
מקווה שהובנתי
כואב לי מאד מאד על החוויה שעברת/ן...
אני לגמרי בעניין לתת שירות (מתעסקת בתחום אחר אבל עם לקוחות)
אבל צריך להבין שבפאות אנחנו משלמות המון על השיער .....
מקווה שלא יתנפלו עלי-----------------------------------------------
גם חברה שמספקת מקרר תקול לוקחת את ההפסד על חשבןנהחייבת להגיב על זה!
קניתי גרביים מחברה מאד איכותית
הפאנית בהחלט אמורה לתת אחריות על סקין שנקרע תוך שנה
אבל היא לא אשמה לזה, זה בסופו של דבר מוצר שהיא קנתה או ייצרה בסין בדיוק כמו הסקינים האחרים של כל נשות ישראל, קורה ונהיה כזה דבר זה נזק מטורף לפאנית
אני עצמי קניתי מקרר איכותי מאד!
אחרי 4 שנים הוא הלך לפח בלי שום סיבה, פשוט התקלקל, לעומת חברים שיש להם כבר שנים את המקרר טפו טפו....
מקווה שהובנתי
כואב לי מאד מאד על החוויה שעברת/ן...
אני לגמרי בעניין לתת שירות (מתעסקת בתחום אחר אבל עם לקוחות)
אבל צריך להבין שבפאות אנחנו משלמות המון על השיער .....
מקווה שלא יתנפלו עלי-----------------------------------------------
צר לי לעדכן אותך,ועוד משהו,
הפאות היום דלילות נורא, פשוט אין שיערות ,לא כמו הפאות של לפני 10 שנים ששמו מלא שיער והפאות היו מלאות, היום בקושי שיערות, טרסים דלילים מלכתחילה שיראה כמה שיותר טבעי, הפאניות חוסכות בשיער והמחירים רק עולים, אז ברור שהרווח של הפאניות גם עלה אז לפחות שירות צריך להיות בטופ!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים