אכילה בריאה טבעונית

• הוסף לסימניות
יש כאן בקהל מישהו שמקפיד על אכילה בריאה ללא דברים מהחי (למעט מוצרי חלב מעובדים מאד)
מחפשת תוכנית שתוכל לעזור לי לחזור לאוכל בריא ולא משמין.
כל עזרה תתקבל בברכה גם של מתכונים קלים

• הוסף לסימניות
יש צמחונים בקהל?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על האתר הזה
ועל בעלת האתר
יש לה קבוצת מייל של הרבה דסקוס ותמיכה חברתית בנושא, ממליצה ממש בחום

• הוסף לסימניות
יש מלאאא אתרים ברשת על טבעונות
יש את האתר של הטבעונית הראשונה בארץ-אורי שביט
היום היא כוהנת טבעונות
האתר שלה https://vegansontop.co.il/
מנסיוני, ניסיתי בעבר לעבור לדיאטת טבעונות
היה לי קשה מאודדדד
לא יכולה בלי חלב
ולא לאכול בכלל עוף או ביצים (עוגות ולחם וחלות למשל)
הבנתי שזה לא מתאים לי

עריכה-צמחונות כן כוללת ביצים ותוצרים מהחי להוציא עופות ובשרים
דגים, ביצים ומוצרי חלב מותרים
דגים גם תלוי לפי איזה שיטות...
:)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה תלוי במטרה, וגם באופן הדרך.
המטרה - להגדיר לעצמך למה את רוצה לעשות את השינוי הזה? למצוא את הדבר שבאמת יגרום לך להתמיד בו לאורך זמן ושיעמוד לך מול העיניים, למה אני עושה את זה בכלל?

והדרך - תוך התחשבות בקצב אישי, הבנה לזה שיש עליות וירידות, וזה חלק בלתי נפרד מהדרך, לתת לעצמך את הזמן, להנות ממה שכן מצליחים, לקחת כל פעם את מה שהכי קל ולהוסיף בהדרגה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה תלוי במטרה, וגם באופן הדרך.
המטרה - להגדיר לעצמך למה את רוצה לעשות את השינוי הזה? למצוא את הדבר שבאמת יגרום לך להתמיד בו לאורך זמן ושיעמוד לך מול העיניים, למה אני עושה את זה בכלל?

והדרך - תוך התחשבות בקצב אישי, הבנה לזה שיש עליות וירידות, וזה חלק בלתי נפרד מהדרך, לתת לעצמך את הזמן, להנות ממה שכן מצליחים, לקחת כל פעם את מה שהכי קל ולהוסיף בהדרגה.
אין לי מטרה או איזה תזה מיוחדת. מגיל 10 אני נגעלת מזה וזהו.
לאחרונה התחלתי לעלות במשקל (פחממות שומנים חטיפים) מחפש לאכול בריא וקל בליל לשדוד את כל החנות טבע
ואכן טבעונית לא אוכל דגים דבש ביצים וחלב
וצמחונית כן אוכלת דבש דגים חלב וביצים.

אני טבעונית + מוצרי חלב מעובדים (כי זה מגיע מגועל כן?)

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחלתי לעלות במשקל (פחממות שומנים חטיפים) מחפש לאכול בריא וקל בליל לשדוד את כל החנות טבע

אם כך הקישור שנתתי לך ממש מתאים לעניין (כן דורש התארגנות והכנה בבית, אם מתאים לך)
לעניין שדידת חנויות טבע, ודאי שזה מוצרים יקרים יותר, מצד שני יורד בסעיף הג'אנק זה פחות או יותר מתקזז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה