- הוסף לסימניות
הייתי צוחקתועדיין אין אכלוס ואין טופס 4 .
ה יעזור.
אבל זה באמת כבר לא מצחיק.
הייתי צוחקתועדיין אין אכלוס ואין טופס 4 .
ה יעזור.
אכן אכן אכן.הייתי צוחקת
אבל זה באמת כבר לא מצחיק.
לא יודעת מה לומר לך.מה העיכוב הפעם?
למה ראש העיר לא חותם?
הוא מחפש בעיות בכוונה?ניסה להעלות כל מיני בעיות.
אהממ...אבל כולנו נמשיך לשתוק.
וכך בטוח ש....
כנראה.הוא מחפש בעיות בכוונה?
יענו לא רוצה לחתום?
ראש העיר לא בארץ הוא באומן.רק היום שלחתי מייל לראש העיר, אחראית נוספת בעירייה ולביילי מציפחה
אמרו לנו שהוא בארץ.כנראה.
ראש העיר לא בארץ הוא באומן.
מידיעה ברורה הוא באומןאמרו לנו שהוא בארץ.
ומה הוא כתב?אגב, הרגע הוא ענה לי למייל.
העביר לשירן שתענה..ומה הוא כתב?
היום יופקו טפסי 4.
אז עד שאין טופס 4 אז אין.
וגם אם אומרים לכם מחר אל תאמינו.
עדכון מראש העיר
מר יאיר רביבו
טופס 4 נחתם וימסר ביום א לקבלן.
חחחתודה על העדכון
מה עם הבנינים הבאים?
מקווה שתמשיכו לעזור
אפשר קישור?מופיע כבר באתר של העירייה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פלפולא, המצבר, ללדת אחרת ומשתמש 1 נוסף4 //