נכתב ע"י twiti;458251:הקומפזיציה טובה אבל משהו מפריע לי לעין בהבדל צבעים בין היד עליונה שהצבעים מתים נוטה לאפור לבין היד התחתונה שהצבעים נכונים
נכתב ע"י gutman09;458302:תנסה אולי להבהיר את היד הימנית היא איבדה מזמןאת המראה הטבעי היא נבלעת ברקע
אכן כך,נכתב ע"י gutman09;458302:תנסה אולי להבהיר את היד הימנית היא איבדה מזמןאת המראה הטבעי היא נבלעת ברקע
זה לא קשור לכהות/בהירות, זו עריכת ערוץ כחול מוגזמת.נכתב ע"י gutman09;458302:תנסה אולי להבהיר את היד הימנית היא איבדה מזמןאת המראה הטבעי היא נבלעת ברקע
נכתב ע"י רבקה אריאל;458329:זה לא קשור לכהות/בהירות, זו עריכת ערוץ כחול מוגזמת.
נכתב ע"י moti!a;458332:תודה!
עריכת ערוץ כחול תמיד מוגזמת , זה כל הרעיון תראי בגליץ
וכאן דווקא הייתי עדין
מה שכן נורא מוזר לי, העליתי את התמונה באתר אחר ושם היא נראית לי כמו במחשב שלי, יותר כהה
וכאן משום מה היא נראית לי בהירה יותר.. מוזר ..![]()
נכתב ע"י רבקה אריאל;458335:אתה בהחלט טועה. עריכת ערוץ כחול ששמים על כ-30% (ב-opacity) בד"כ לא תהיה מוגזמת (אם היא בכלל מתאימה לקונספט. בד"כ היא תשתלב טוב רק על עור קמוט).
אצל גליץ היא אכן מוגזמת במדריך. מה אפשר לעשות?
עריכה:
קובי הראתי, שדי נעלם מזירת הצילום ולכן אתה בטח לא מכיר אותו, היה עורך בערוץ כחול בלי הגזמה.
הנה גלריית הפורטרטים שלו:
http://www.moshezusman.com/koko/portraits/
חלקם עם ערוץ כחול.
נכתב ע"י moti!a;458347:רועי הוא חבר טוב שלי ודיסקסתי איתו לא מעט על זה, הרעיון אצלו הוא עריכה
מוגזמת וכך הוא בנה את המדריך שלו
יש גם עריכה של דראגאן שאני מאוד אוהב, והיא דומה אבל יותר "מלוכלכת" ופה
עשיתי שילוב
יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא, ברגע שסוטים מצילום פשוט ועוברים לעריכה
את "מסתכנת " בזה שיהיו כאלה שלא יאהבו, אני מביא את זה בחשבון
בעריכה מסוג זה
אם יש לך אינטרנט פתוח אני יכול להפנות אותך לאתר שם פרסמתי את התמונה
ותראי מה הגיבו שם, ותאמיני לי הם מאוד מבינים בצילום
מכיר מצויין את קובי וגם יצא לנו לצלם ביחד, אני מבין שאת מכירה אותו אז
את יכולה לשאול![]()
נכתב ע"י טלית;458352:א. אני רוצה לראות את התמונה באתר שאמרת!
ב. היד הימנית שלו, נראית לי קצת מלחיצה. צבע כמו של חיה...
נכתב ע"י moti!a;458356:בשמחה רבה
מאוד מעניין אותי לדעת אם גם את רואה את ההבדל בבהירות בין 2 הפורומים
שמשום מה כאן בהיר יותר
שם לך את הלינק בפרטי (בעבר מחקו לי הודעה בגלל לינק ששמתי לאתר אחר בפורום)
![]()
נכתב ע"י טלית;458359:תודה!
אצלי במסך זה נראה אותו דבר בבהירות. חוצמזה ששם יותר גדול- אז גם יותר ברור.
תמונה יפה ומלחיצה...![]()
נכתב ע"י רבקה אריאל;458355:עריכה: אני פשוט לא חושבת שהעריכה הזו מתאימה פה. לי אישית היא נראית כמו ניסיון לקחת צילום בנאלי של ידיים אוחזות באתרוג ולשוות לו אווירה שלא באמת נמצאת שם. בפורטרטים אחרים ייתכן שהגזמה קלה בערוץ הכחול תתקבל יפה יותר בעיני.
[ואני מאמינה לך בקשר לקובי, לא צריכה לאמת איתו את העובדות...]
נכתב ע"י טלית;458359:תודה!
אצלי במסך זה נראה אותו דבר בבהירות. חוצמזה ששם יותר גדול- אז גם יותר ברור.
תמונה יפה ומלחיצה...![]()
נכתב ע"י moti!a;458307:מה נבלע ברקע? לא הבנתי!
ימין שלו או שלנו?
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים