אכן קיים אופציה לזהות איך אנשים מכנים את עצמם בפרוג?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ואם אגיד לכל מי שכותב שזה בגלל מייל וכו'.
שעלו על חשבון חדש שלא נכתב בו אף הודעה וללא שום אמצעי זיהוי על החשבון?!

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר...
בא לך לנסות עליי?
(או שלצורך כך אצטרך לתת לך מייל/טלפון שלי ואז הכל מובן...;))

• הוסף לסימניות
זה בדיוק השאלה ולכן שאלתי את זה בפורום המתכנתים, אני לא איש מחשבים אבל אולי אנשי מחשבים ידעו אם קיימת תוכנה/ עקיפה כל שהיא שמזהה את הניק.
אמנם אני לא מתכנת , אבל לענ"ד לא שייך כזה דבר.

(אבל צריך לזכור שפעם אמרו שלא יהיה שייך לנסוע בכרכרה בלי סוסים...)

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר...
בא לך לנסות עליי?
(או שלצורך כך אצטרך לתת לך מייל/טלפון שלי ואז הכל מובן...;))
חס וחלילה אני נחרדתי שחבר שלי שלומד תכנות עלה עלי ואין לי שום מושג איך הוא עשה את זה ולכן אני פונה לאנשי ההייטק פה.
שיגידו אם זה אפשרי(בתקווה שירגיעו שלא ניתן)

• הוסף לסימניות
חס וחלילה אני נחרדתי שחבר שלי שלומד תכנות עלה עלי ואין לי שום מושג איך הוא עשה את זה ולכן אני פונה לאנשי ההייטק פה.
נרשמת לאתר עם שם/מייל/טלפון אישי שלך?

• הוסף לסימניות
הנה המייל שלך

• הוסף לסימניות
חיחי
הנה המייל שלך
מרבית הסיכוי שזה מייל לפרוג
כלומר לא מייל אישי הנושא את שמו הפרטי

• הוסף לסימניות
כל אחד שנרשם לפרוג שם מייל בהרשמה
ואם גם שם כותבים מייל אנונימי
אין סיכוי שהעקר הכי גדול ידע פרטים עלי

• הוסף לסימניות
הנה המייל שלך
מרבית הסיכוי שזה מייל לפרוג
כלומר לא מייל אישי הנושא את שמו הפרטי
נו נו , סוכֵן מוסד כבר לא תהיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה