כללי אלבום דגיטלי תמחור

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע חוות דעתכם.
בימים אלו אני יוצאת לפרסום אלבום דיגיטלי למתנת משלוח מנות פורים/ או לכל מטרה אחרת.
בעלות של 350 ש"ח. מה דעתכם על המחיר האם יקר מידי, למול התחרות בשוק, זול מידי וכו'.
פחות מכך אני חשה שאני עובדת בחינם...

מה דעתכם? אשמח לקבל תגובות מכולכם/ן דחוף לי מאוד כי השעה דוחקת.

• הוסף לסימניות
תביאי קצת יותר נתונים?
על כמה עמודים מדובר?
איזה סוג דף, כריכה???
מה בדיוק כולל המחיר הזה?

• הוסף לסימניות
זה כולל הדפסה? אם כן זה ממש בחינם
העיצוב הוא אישי ופרטי לכל אחד או שיש לך תבניות ואת מכניסה תמונות?
אם את רק מכניסה תמונות לתבניות מוכנות - המחיר בסדר
אם את מעצבת כל דף בנפרד זה נשמע זול מידי ולא שווה לך את העבודה (זה שעות שעות של עבודה)

• הוסף לסימניות
כריכה קשה, מידות 20*28
לגבי מספר עמודים אני מתכננת 7-10
תבניות מוכנות שאני מכינה, יתכן ואצטרך לערוך שינויים קלים...
לעבוד על כל אחד בנפרד בהחלט לא שייך...
ואכן זה כולל הדפסה

• הוסף לסימניות
נשמע מחיר הגיוני.
אגב, איזה עובי הנייר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה