כללי אלבום דיגטלי באינדיזיין - כמה שאלות למומחים

• הוסף לסימניות
שלום
האם יש בעיה בעיצוב אלבום דיגיטלי באינדיזיין? מדובר במשהו פשוט מאד בלי אפקטים רק צרופים של תמונות עם רקע.
איך סוגרים את הקבצים? יש לכם מושג אם ה jpg של האינדיזיין מספיק איכותי לפוטו?
ועוד שאלה - הצבעים חייבים להיות ב rgb? שחור למשל - איך עושים שחור יפה ומלא?
ושאלה אחרונה - מה עושים כדי שהפוטו יחתוך את התמונה ממש מדויק (15*21 זה גודל התמונות שלי) ולא יהיו תזוזות וחיתוכים (בעיקר במקומות שיש מסגרת - שיצא שווה מכל הצדדים)?

• הוסף לסימניות
אין בעיה לעצב אלבום דיגטלי באינדיזיין
סגירה JPG יכולה לתת תוצאות טובות כשאת בוחרת בתפריט את התוצאה הטובה היותר
באם זה הדפסה דיגטלית מומלץ מאד מאד לתת שוליים ולהתרחק עם האלמנטים שחשוב לכם שיהיו בפנים מה שיותר רחוק מהשוליים
לגבי הדפסה בפוטו אין לי מושג נראה לי ששם החיתוך מדויק יותר

• הוסף לסימניות
החיתוך אמור להיות מדויק, רק תשאלי בפוטו את הגודל המדויק של 15-21 אני מדפיסה בגודל 15.2-21 בכל מעבדה זה משתנה.

• הוסף לסימניות
במכונות דיגיטליות החיתוך אכן מדויק אבל ההדפסה לא תמיד יוצאת בול אחד על השני וגם אם כן אין כמעט דף זהה לקודמו יש סטיות של 0.03 מ"מ לפחות לכן עדיף לא לקחת סיכונים

• הוסף לסימניות
אני לא הצלחתי לסגור באינדיזין ל-jpg באיכות, למרות שבחרתי באופציות הכי גבוהות מבחינת רמת איכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;306131:
אני לא הצלחתי לסגור באינדיזין ל-jpg באיכות, למרות שבחרתי באופציות הכי גבוהות מבחינת רמת איכות.

איזה גרסא?

• הוסף לסימניות
אלבום באינדיזיין מומלץ ומועדף, ניתן לעשות בו גם אפקטים.
גם אם כל העמוד נעשה בפוטושופ מומלץ להוציא לדפוס מאינדיזיין
הדפסתי כבר מספר אלבומים ויצא מצוין
מה חשוב הוא דפוס דיגיטלי טוב במיוחד
גם בשביל האיכות וגם בשביל הדיוק
דפוס טוב יקבל PDF ופחות טוב JPEG
לגבי פוטו אין לי נסיון
אבל לעניות דעתי ניתן לשחק עם קובץ הJPEG בגדלים ובחיתוכים
בתוכנה שיש בכל פוטו

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתם לי מאד! (לא מוצאת את הלחצן של התודה)
אני מדפיסה בפוטו. האם הצבעים אמורים להיות RGB ?
שלמה, בcs3 גרסת המקסימום של jpg עם 300 רזולוציה מספיקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה