נכתב ע"י elshco11;1762569:סליחה, אני לא מכיר אינדזיין עדיין, אבל רק רציתי לברר אם צברית הממליצה על רק!! אינדזיין מכירה פוטושופ ועדיין נשארת בהמלצתה?
(לא חולק על שאר ההמלצות...)
בכ"מ המלצתי בתוכנות אדובי - פוטושופ
ידוע לי על תוכנות שקל יותר לעצב בם אלבומים כי יש להם הרבה טמפלטים לעיצובים שונים, אבל פינישים תמיד כדאי לעשות בפוטושופ
בהצלחה
נכתב ע"י אסתיג;1762648:אם מדובר על אלבום הדבקה, דמוי דיגיטאלי
כמה לוקחים על כל עמוד?
שאלה:
באלבום הדבקה, האם מעצבים עמוד עמוד, או שמתחשבים בשני העמודים כבעמוד אחד רחב?
זה נחוץ לדעת מכמה סיבות: אם ממקמים תמונה במרכז שני הדפים, אם זה עמוד אחד רחב אני ממקמת אותו במרכז ואח"כ חותכים? או שאלו שני עמודים נפרדים ואם אני רוצה תמונה במרכז שתיחתך, אני משכפלת אותה ומציבה אותן בדיוק מקביל אחת לשניה בשני העמודים כדי שייצאו משלימות אחת את השניה לתמונה אחת שלמה?
מקווה שהבנתם אותי ואת שאלתי.
- האם ישנם עיטורים מוכנים בפורום שלנו לאלבומים?
נכתב ע"י wald;1763463:לגבי צבעים אני דווקא ממליצה ההיפך, אם רוצים לקבל גוון שמתאים בול לתמונות אז רק לדגום צבע מהתמונות.
נכתב ע"י צברית;1763496:תסתכלי שוב בהודעה שכתבתי,
לדגום את הצבע ואז להכניס אותו שיהפוך לצבע בחלונית של הצבעים וכמובן לדאוג שהוא יהיה בפרופיל צבע מתאים.
אם תחליטי אחרי זה שהצבע לא מתאים לך ואת רוצה בעצם את כל הורודים בלבן- בלחיצת כפתור אחת את מחליפה את הכל יחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים