- הוסף לסימניות
שלחתי אלבום דיגיטלי להדפסה,
הקובץ נשלח ע"פ בקשת הדפוס בפורמט JPEG
הדפים היו ממוספרים כמו שהתוכנה הוציאה אותם:
עמוד ראשון 'אלבום'
עמוד שני 'אלבום2'
עמוד שלישי 'אלבום3'
וכן הלאה.
בפועל, האלבום הודפס מהסוף להתחלה:
העמוד האחרון 'אלבום11' הודפס ראשון
אחריו 'אלבום10'
אחריו 'אלבום9' וכן הלאה
והעמוד 'אלבום' הודפס אחרון.
בדפוס היא אומרת לי שזה בעיה שלי כי הם לא פותחים ובודקים את שמות הקבצים אלא שולחים להדפסה אוטומטית וכך המחשב מזהה את הסדר....
היא טענה עוד שהיה עמוד אחד בכלל בלי מספר!! אז מאיפה היא צריכה לדעת לאן זה שייך? אז זה אומר שאני הטעיתי אותה... עניתי לה שאם היא מדברת על העמוד הראשון שאין לו מספר רק מופיע בשם הקובץ אז עליו אני לא באה בתלונה , אבל ההוכחה שהיא לא צודקת שכל הדפים אכן הודפסו בעקבותיו לפי הסדר רק שמהסוף להתחלה! מה עונה החמודה? עמוד 11 היה נחשב בתוכנה כעמוד ראשון, לכן הוא בהתחלה, א"כ, שאלתי אותה אז למה עמוד 10 הגיע אחריו ולא עמוד 2?-אז היא לא ידעה מה לענות וחזרה לגירסה שכך התוכנה קראה את זה וזה לא קשור אליה אלא אלי!
אציין,
1. שמאחורי הדפסה של כמה עשרות אלבומים, ומעולם לא היתה לי בעיה כזו, גם כשזו היתה צורת הסגירה.
2. כמו"כ, במייל עם הקבצים, רשמתי מספר טלפון במידה ויש שאלה או משהו לא ברור.
3. בנוסף, רשמתי לה את סוג הכריכה שאני רוצה ואת הצבע (שמנת או לבן) והיא כרכה לי בצבע שחור... דווקא על זה אמרתי לה שאני לא אחייב אותה להחליף לי כי זה לא כ"כ קריטי, אז היא העזה להגיד לי שהבחורה שדברה איתה בטלפון (זו שנתנה לי המלצות עליהם) אמרה לה לכרוך בשחור!!! שקרנית!!! היא קבלה ממני מייל עם כל הפרטים ואישרה לי במייל, ובנוסף, גם על השקית שקבלתי את האלבום היו רשומים כל פרטי ההזמנה עם הפרט שהכריכה צריכה להיות שמנת או לבן, לא הוזכר שם שום צבע אחר!!
בקיצור, היא מתעקשת שזו בעיה שלי ואם אני רוצה אלבום חדש אז אני צריכה לשלם שוב!!
היא קיבלה את התשלום במזומן ממי ששלחתי לקחת את האלבום.
הבו עיצה , מה לומר, מה לאיים ואם בכלל. מדובר באנשים שאינם שומרי תומ"צ.
הקובץ נשלח ע"פ בקשת הדפוס בפורמט JPEG
הדפים היו ממוספרים כמו שהתוכנה הוציאה אותם:
עמוד ראשון 'אלבום'
עמוד שני 'אלבום2'
עמוד שלישי 'אלבום3'
וכן הלאה.
בפועל, האלבום הודפס מהסוף להתחלה:
העמוד האחרון 'אלבום11' הודפס ראשון
אחריו 'אלבום10'
אחריו 'אלבום9' וכן הלאה
והעמוד 'אלבום' הודפס אחרון.
בדפוס היא אומרת לי שזה בעיה שלי כי הם לא פותחים ובודקים את שמות הקבצים אלא שולחים להדפסה אוטומטית וכך המחשב מזהה את הסדר....
היא טענה עוד שהיה עמוד אחד בכלל בלי מספר!! אז מאיפה היא צריכה לדעת לאן זה שייך? אז זה אומר שאני הטעיתי אותה... עניתי לה שאם היא מדברת על העמוד הראשון שאין לו מספר רק מופיע בשם הקובץ אז עליו אני לא באה בתלונה , אבל ההוכחה שהיא לא צודקת שכל הדפים אכן הודפסו בעקבותיו לפי הסדר רק שמהסוף להתחלה! מה עונה החמודה? עמוד 11 היה נחשב בתוכנה כעמוד ראשון, לכן הוא בהתחלה, א"כ, שאלתי אותה אז למה עמוד 10 הגיע אחריו ולא עמוד 2?-אז היא לא ידעה מה לענות וחזרה לגירסה שכך התוכנה קראה את זה וזה לא קשור אליה אלא אלי!
אציין,
1. שמאחורי הדפסה של כמה עשרות אלבומים, ומעולם לא היתה לי בעיה כזו, גם כשזו היתה צורת הסגירה.
2. כמו"כ, במייל עם הקבצים, רשמתי מספר טלפון במידה ויש שאלה או משהו לא ברור.
3. בנוסף, רשמתי לה את סוג הכריכה שאני רוצה ואת הצבע (שמנת או לבן) והיא כרכה לי בצבע שחור... דווקא על זה אמרתי לה שאני לא אחייב אותה להחליף לי כי זה לא כ"כ קריטי, אז היא העזה להגיד לי שהבחורה שדברה איתה בטלפון (זו שנתנה לי המלצות עליהם) אמרה לה לכרוך בשחור!!! שקרנית!!! היא קבלה ממני מייל עם כל הפרטים ואישרה לי במייל, ובנוסף, גם על השקית שקבלתי את האלבום היו רשומים כל פרטי ההזמנה עם הפרט שהכריכה צריכה להיות שמנת או לבן, לא הוזכר שם שום צבע אחר!!
בקיצור, היא מתעקשת שזו בעיה שלי ואם אני רוצה אלבום חדש אז אני צריכה לשלם שוב!!
היא קיבלה את התשלום במזומן ממי ששלחתי לקחת את האלבום.
הבו עיצה , מה לומר, מה לאיים ואם בכלל. מדובר באנשים שאינם שומרי תומ"צ.
הנושאים החמים