כללי אלבום דיגיטלי לחתן/כלה

• הוסף לסימניות
אני מאמינה ששאלה זו כבר נידונה רבות, אך אין אפשרות לערוך חיפוש באתר,
ע"כ אני שואלת.

מה המחיר הסטנדרטי לאלבום דיגיטלי לחתן/כלה?
לפי עמוד, לפי אלבום, מה מקובל?

איפה כדאי להדפיס? ומהי עלות הדפסה של אלבום בגודל נורמאלי, לא ענק?

אודה מאוד לכל העונים והמסייעים
מימי

• הוסף לסימניות
תלוי בהשקעה של העיצוב, תעלי דוגמא לשם כך.. אני למשל שמעת י על משהי שלוקחת 700 ש"ח על 20 דפים , יש לה עיצוב מסויים והיא רק משלבת את התמונות..

• הוסף לסימניות
איפה מומלץ להדפיס?
ומה עלות הדפסה של אלבום כזה?

• הוסף לסימניות
אני אישית מדפיסה את התמונות בפוטו ומדביקה אותם על אלבום דיגיטלי שקניתי מאתר אלבומים, זה יוצא מקסים!!

• הוסף לסימניות
מומלץ להדפיס אצל יוסי אפללו ברחוב שלמה המלך בבני ברק
הדפסתי 40 דף בגודל 30 על 40 כך שזה נפתח פנורמי ל-60 על 40 ויצא מדהים של ממש!
כריכת עור מהודרת עם קופסה עלה לי 750 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש מחיריפ יותר זולים אף באיכות טובה ,
לא גרועה ולא בשמים
מישהוא יודע

• הוסף לסימניות
חכו לג'ינג'ית...

• הוסף לסימניות
כל ההדפסות באלבומים איכותיים
(לא כאילו שניראים כמו ספר דקיק)
מתחילים במחיר של 500 ש"ח
הם מומלצים ויפים
למי שמחפש מחיר זול ולא נרתע מהשקעה:
אני בד"כ קונה אלבום מכובד עם קרטון ללא כיסים
(שנעשה בסין)
כדי להדביק עליו
או עם אפשרות להוציא דפים
במחיר השווה לכל נפש - היוקרתי ביותר 150 ש"ח
ומדפיסה את התמונות בפוטו או בבית דפוס
המחיר מגיע לחצי ונראה יוקרתי מאוד

(לעניות דעתי, אלבום מושקע שגרפיקאית טרחה עליו
עלוב להוציא בפורמטים פשוטים שנראים כמו ספרי ילדים
זה מוריד מערך העבודה)

• הוסף לסימניות
האם עוד משהו יכול לתת מחירים

צלם שאני עובדת אותו ביקש ממני שבוע שעבר לתת לו מחירים
ראיתי שמשהי כתבה מחיר של 700 ש"ח

האם זה לא יקר לאחד שיעשה אצלי כמה אלבומים בחודש?

ועוד שאלה: כמה זמן לוקח בערך לעשות כזה אלבום?

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בהשקעה, המחיר 700 הוא רק אם יש לך שבלונות מוכנות ברובם ואת רק מכניסה את התמונות.. אחרת אפשר לעבוד שעות על אלבום ואח"כ הלקוח מקבל להגהה והשינויים יכולים לקחת יותר זמן... קחי הכל בחשבון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה