אלבום דיגיטלי- מבצעים

• הוסף לסימניות
ראיתי שמתחילים עכשיו מבצעים לאלבומים דיגיטלים לכבוד שבוע הספר
מישהו יכול להמליץ לי על מבצע שווה למקום איכותי? (לא וואלה שופס כי זה לא נפתח בנתיב)
אני מחפשת 2 אלבומים אחד קצת עמודים ואחד הרבה
כך שרלוונטי עוברי מבצע של 140 עמודים במחיר של 40... רק מה לגבי האיכות?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת? לא שמעתם?? אני מעונינת להתחיל לעצב. עוד מעט כבר לא יהיה לי זמן...

• הוסף לסימניות
בלופה בדקת?
נדמה לי יש מבצע עד סוף החודש הלועזי 144 עמודים במחיר של 40...

• הוסף לסימניות
זה איכותי שם? מה זה לופה?

• הוסף לסימניות
ללופה יש באיכות טובה מנסיון
ויש להם עכשיו את המבצע של 144 עמודים במחיר של 40

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 257.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אני בהמלצת כמה חברי פורום הדפסתי בלופה וקיבלתי אלבום באיכות גרועה מאוד, לתשומת ליבך

• הוסף לסימניות
סיבוק יש להם מחירים טובים גם בלי מבצעים והאיכות ממש טובה לדעתי (אלבום אחד שעשיתי פעמיים)

• הוסף לסימניות
הדפסתי כמה אלבומים בCBOOK איכות ההדפסה ממש טובה. לפעמים הפריע לי הכריכה וכד'. בד"כ זה לא קורה.

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות? אני מחפשת בגוגל (פתוח לי גוגל בנתיב אבל לא האתרים)
ואני רואה 35% הנחה באלבומבום
הם נחשבים יותר איכותיים?
ומה זה פינוקיו? יש להם ב-85 ש"ח 32 עמ'
אשמח להמלצות!!

• הוסף לסימניות
יש בזומה מבצע על אלבום דיגיטלי. הנחה 120 ש"ח על אלבום מ60 עמ' ומעלה.
לא יודעת מבחינת האיכות.

• הוסף לסימניות
הדפסתי פעמיים בלופה ויצא לי אלבומים מדהימים.
מה לא טוב באלבומים שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה