כללי אלבום דיגיטלי מורכב

• הוסף לסימניות
אני מאוד אשמח לשמוע חוות דעת על מחיר,
אני עושה אלבום דיגיטלי 45 דפים (ז"א 90 עמודים)
בעיצובים שונים, מכיוון שזה אלבום על רשת בתי ספר כל דף מעוצב עבור ביה"ס אחר ז"א בכל דף תמונות/מקומות שונים לכן צריך להקפיד שבכל דף יופיע מס' רב של תמונות המשקפות את הביה"ס ואת ילדי הביה"ס (,יש כמה פסים שמופיעים בכל דף והצבע שהם משתנה בכל דף בשביל שיהיה שייכות בין הדפים)
יש כמה עמודים בודדים שהעיצוב שלהם חוזר ברעיון, אבל עם עבודה של שינוי תמונות וחיתוך. כמה אני אמורה לדרוש עבור כל דף (דבל עמודים)??

העלתי את הנושא בעבר אך כאן הנתונים קצת השתנו,
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
האם אני צריכה להתייחס לכל עמוד בנפרד לגבי המחיר או מכיוון שזה הרבה עמודים לתת מחיר נמוך יותר? כמה אם כן בערך יעלה עמוד?

• הוסף לסימניות
45 עמ' זה אמנם לא קצת, אבל עדיין לא הרבה לאלבום דיגיטלי,
לפחות 100 ש"ח לדף (דאבל),
יתכן ואם העבודה בכל דף היא מורכבת לעלות את המחיר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;662272:
45 עמ' זה אמנם לא קצת, אבל עדיין לא הרבה לאלבום דיגיטלי,
לפחות 100 ש"ח לדף (דאבל),
יתכן ואם העבודה בכל דף היא מורכבת לעלות את המחיר.

בהצלחה!

בעקרון, 90 עמ' ז"א 45 דפים
תודה רבה על הענות והעזרה!
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה