כללי אלבום דיגיטלי משפחתי

• הוסף לסימניות
מה טווח המחירים של עיצוב אלבום דיגיטלי משפחתי? (לא כולל ההדפסה 400 ש"ח)
בין 15-20 עמודים.
נהוג לקחת לפי דף או גלובלי על הכל?
אשמח להחכים בעניין!
(אל תהססו לכתוב מחירים ;))
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
אין פה אף אחד שמעצב אלבומים דיגטלים ויכול לעזור? זה פעם ראשונה שלי, ואין לי מושג לפי מה לוקחים,
אני צריכה להחזיר תשובה ללקוח, תגידו אפי' בערך, כיוון....
אפשר באישי, העיקר תגידו....
תודה!

• הוסף לסימניות
מ10 ש"ח לדף
עד35ש"ח
לא כולל הדפסה
לדוגמא פעם צלם הציע לי 30 כולל הדפסה
תלוי בהרבה דברים

• הוסף לסימניות
למה רק עד 35?
אני יכולה לקחת גם הרבה יותר מזה!!
ואני יודעת על מישהי שלוקחת 180 לדף

• הוסף לסימניות
אסביר את עצמי יותר-
אין לי תבניות מוכנות, אני צריכה לשבת עמוד עמוד ולעצב, לבחור תמונות, לחשוב על קומפוזיציה, אלמנטים, מסגרות, להוסיף ברכה שקשורה לעמוד וכו' וכו',
בקישור שקראנצול צרפה, משהיא כתבה 50 ש"ח לעמוד, זה הגיוני?
שואלת בכנות, שוב, יש לי נסיון, אך לא באלבומים דיגטלים.

• הוסף לסימניות
לעיצוב מושקע ללא תבניות כ-100 ש"ח לעמוד (יותר נכון לדף-ז"א לעמוד פתוח...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה