אלבום דיגיטלי עדיף נייר hd או כרומו?

• הוסף לסימניות
למה זה נשמע לי מדפיס חאפר?
כרומו זה לא נייר של מגזינים? המושג HD כבר נדחף לכל מוצר בשוק, קניתי היום אבטיח HD בשוק.

הדפסת אלבום דיגיטלי ברמה מקסימלית עושים אצל מדפיס שלא שואל את השאלות הללו..
אלא אם מדובר על נייר זול ואז יש מבחר לא קטן

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מבינה בניירות וכו' זה מה שאמרו לי. אני מבינה רק בגרפיקה וזהו. אולי פשוט תגידו לי מה אתם עושים? כשאתם הולכים להדפיס אלבום דיגיטלי מה אתם מבקשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shirag;1589879:
אני לא ממש מבינה בניירות וכו' זה מה שאמרו לי. אני מבינה רק בגרפיקה וזהו. אולי פשוט תגידו לי מה אתם עושים? כשאתם הולכים להדפיס אלבום דיגיטלי מה אתם מבקשים?

הולכים לחנויות פוטו שמתמחות באלבומים דיגיטליים. הם נותנים נייר פוטו איכותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1589844:
למה זה נשמע לי מדפיס חאפר?
כרומו זה לא נייר של מגזינים? המושג HD כבר נדחף לכל מוצר בשוק, קניתי היום אבטיח HD בשוק.

הדפסת אלבום דיגיטלי ברמה מקסימלית עושים אצל מדפיס שלא שואל את השאלות הללו..
אלא אם מדובר על נייר זול ואז יש מבחר לא קטן

יש מושג כזה של הדפסת HD.
הנה מדפסת שאפסון הוציאו עכשיו, אולי זו הטכניקה המדוברת.

• הוסף לסימניות
HD זה מושג מעולם הרזולוציה- לא מעולם הנייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1589958:
HD זה מושג מעולם הרזולוציה- לא מעולם הנייר.

ידוע. עם זאת, יש היום מושג שנקרא דיו HD, כלומר הפרדה גבוהה של צבעי דיו במדפסת,
מה שנותן תוצאה ברמה הרבה יותר גבוהה מפוטו. כנראה אפסון היא החלוצה של הפיתוח הזה, אבל אני לא בטוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה