כללי אלבום דיגיטלי 20 עמודים-איפה מדפיסים וכמה לקחת?

• הוסף לסימניות
לקוחה בקשה ממני אלבום דיגיטלי של 20 עמודים איפה מומלץ להדפיס כזה דבר, וכמה לבקש על עיצוב מושקע אלבום 1 וכן על 4-5 אלבומים
אני מצפה לתשובות שלכם כי אין לי את מי לשאול

• הוסף לסימניות
בב"ב יש את הפוטו ברח' עזרא לא זוכרת את השם אולי פוטו שחר?
וגם את פוטו איכות בחזו"א מאוד איכותי אבל המחיר יקר גם בין 350 -450 נדמה לי

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אלו עוד אופציות קימות להדפסת אלבום בן 20 עמודים?
700 ש"ח לעיצוב זה מחיר סביר?
אני חייבת כבר לתת הצעת מחיר
וכן לברר על אופציות הדפסה כי זכור לי שבC BOOK וכו' מתחילים רק מ30 עמודים.

• הוסף לסימניות
סי בוק אלו אלבומים דיגטלים על דפי פוטו? או נייר מלומנץ כרוך?
והמחיר משתנה מגודל הדף כך שא"א לקבוע מחיר אם את לא יודעת מה הפורמט של האלבום- איכות ההדפסה של פוטו איכות היא מדהימה- צלמים בעלי שם מדפיסים שמה.

• הוסף לסימניות
דפוס העיר העתיקה בגב"ש: 02-6661999
הדפסתי 36 עמודים, נראה לי שאסור לי לפרסם את המחיר
אבל ממש זול יחסית לכולם ויופי של עבודה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לאלבום דיגיטלי עם דפים עבים אני הדפסתי עכשיו במעבדה הדיגיטלת ברח' עזרא, איכות מדהימה.

• הוסף לסימניות
פוטו עלית בברכפלד. הדפסתי אצלם אלבום דיגיטלי של 35 דף איכות מצוינת על עובי קרטון בכריכת עור, עלה לי לפני שנה 300 ש"ח. מומלץ בחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה