כללי אלבום דיגיטלי

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר להדפיס אלבום דיגיטלי עם כריכה קשה (כמו ספר ילדים)
+ הדפסה על הכריכה
גודל 30*30 ס"מ (שזה סגור).
24 עמודים

אני מחפשת מקום שיעשו עבודה מהירה מאוד, ליום שני/שלישי הקרוב

אשמח להתעדכן, זה דחוף לי

תודה ושבוע טוב.

• הוסף לסימניות
ממליץ על רוט אלבומים. בירושלים.
02-5371041

• הוסף לסימניות
אפשר גם בדניה בגבעת שאול. הם עושים עבודה טובה ומהירה. אך למיטב ידיעתי הם לא מדפיסים על הכריכה.

• הוסף לסימניות
album - יש לך אולי את המספר שלהם?
איפה הם נמצאים?

• הוסף לסימניות
י שלך גם בלופה, רק ששם זה מינימום 7 ימי עבודה, אלא עם כן את משלמת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;970690:
album - יש לך אולי את המספר שלהם?
איפה הם נמצאים?

077-3303041
ירושלים בית הדפוס 6 (נדמה לי)
www.cbook.co.il
יש גם משלוחים

• הוסף לסימניות
היא מהפורום

יש לי מבחר אלבומים באיכות מעולה (דפי משי)
מגודל 20-40 ועד 30-80 בכריכות עור מהודרות
יש אפשרות גם לאלבומים קטנים יותר ומוזלים יותר בכריכות מודפסות
המחירים לפי הגודל ומספר הדפים
אפשר ליצור איתי קשר בפלפון 0504145793
שירה

• הוסף לסימניות
דוקא ירושלים ?

יש את סטודיו פז באשדוד, עושה עבודה מדהימה, איכות מטורפת!
מהיר, מהיום למחר, ואם לחוץ יכול לעשות מהבוקר לערב
08-8661114

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה