כללי אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
שלום
מישהו יכול לתת לי בבקשה כיוון כמה לוקחים על עיצוב אלבום דיגיטלי (מניחה שזה לפי עמודים): 1. לחלאקה 2. אלבום משפחתי (מתנת יומולדת לאבא שחוגג 60) הכולל כיתובים
ולגבי האלבום המשפחתי אם רוצים שאני אעשה את זה גם לגודל אחר (עבור מסגרת דיגיטלית) כמה לקחת על שינוי הגודל (שמסתבר שידרוש שינויים משמעותיים)

יש לציין שאני גרפיקאית מנוסה אבל בתחום הזה עוד לא התנסיתי...

אם לא ציינתי מספיק פרטים-מקדו אותי בבקשה מה חסר.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי מחירים, עוד לא יצא לי לעצב אלבום מהסוג הזה בתשלום.. משום -מה בפורום אנשים נוטים לא לתת הכוונה בהצעות מחיר, כנראה אף אחד לא רוצה לחשוף את המחירון שלו..

מה שכן הייתי ממליצה לעשות חיפוש באינטרנט של עיצוב אלבום דיגיטלי כדי לראות את טווח המחירים בשוק, או להתקשר לסטודיו שמעצבים אלבומים ולשאול אותם כמה הם לוקחים. (להדגיש שאת מתעניינת רק בשביל לדעת את המחיר ולא כדי לקנות אצלהם - כדי שלא תהיה הונאה)
או למצוא את המקום שאת הולכת להדפיס בו את האלבום ולשאול אותם שם כמה בד"כ עולה עיצוב.
ואז להשוות את הרמה שלך ביחס לשוק, ביחס לנושא של האלבום והמורכבות וכו', ולגבש לעצמך מחיר.

לגבי השינוי בגדלים למסגרת הדיגיטלית - השאלה היא אם זה שינוי בגודל בלבד או שינוי בפרופורציה.. שינוי בגודל בלבד זה לא כ"כ משמעותי מבחינת עבודה, ואמור לעלות הרבה פחות

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תבדקי בלופה..........

• הוסף לסימניות
יש פה מלא אשכולות בנושא הזה
תעשו חיפוש

• הוסף לסימניות
tuvyael תודה על התשובה המפורטת!
לגבי שינוי בגודל- זה לא רק בגודל אלא בפורפורציה גם
לגבי מחיר- ב"ה השגתי תשובה ואני מקווה שהיא נכונה, אני אעשה כעצתך ov ואחפש
משו-לופה גם נותנים מחיר לעיצוב אלבום? אני לא מדברת על הדפסה אלא על עיצוב!
תודה לכולכם בכל אופן!

• הוסף לסימניות
התלבטתי אם להגיב מכיון שאין לי תשובה ברורה.
המחירון שלי בנוי עפ"י נסיון עם אלבומים שונים.
בד"כ כל אלבום מתומחר אחרת, הצעות המחיר מתגבשות לפי מס' פרמטרים המשתנים בכל עבודה
אחד רוצה A4 השני A5 לרוחב לאורך, מס' עמודים, מספר תמונות, תוספות כיתובים סגנונות עיצוב שונים ועוד ועוד.

ויש את אלו שלוקחים X ש"ח לכל עמוד אפי' שהעיצוב הוא פשוט ביותר...

הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה