כללי אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעצב אלבום דיגיטלי -
איך מתחילים? מאיפה אני יכולה להשיג את התוכנה? הבנתי שיש אתרים שצריך להרשם אליהם ואז מפתחים אצלם. אפשר לקבל יעוץ מהמנוסים - למי כדאי לפנות??? לאיזה אתר כדאי להרשם???
מה המחירים לערך??? אני רוצה איכות ושרות מעולים!!!
באזור עדיפות לאזור ירושלים, אבל אם זה גם בחוץ עם משלוח זה מצוין!!!

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא חייבים תוכנה.... - מתחילים בפוטושופ, יש מלא מקומות פיתוח מהטובים ביותר כמו רוט ודניה, שהמחירים שלהם בהתאם ועד לופה, סיבוק וכדומה.....
תלוי מה הרמה שאת מצפה מהתוצאה, ומה המחיר שאת רוצה להשקיע.....
אם את מדפיסה בסיבוק וכד', עדין את יכולה לבנות בפוטושופ ולהעביר לתוכנה שלהם רק בשביל השליחה להדפסה.

באיזור ירושלים (בית הדפוס), איכות סבירה, ומחירים הכי הגיוניים שמצאתי לבנתיים - סיבוק.
עם שירות משלוחים. (על שירות המשלוחים שלהם - אני לא ממש ממליצה, קרו לי איתם לא אחת תקלות, בעצם המשלוחנים שלהם זה רשות הדואר בשרות שלחים מבית לבית, וזה הרבה בלגן, אני מעדיפה איסוף עצמי).....

משהו נוסף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה