כללי אלבום דיגיטלי

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,

כשחיפשתי במחירון פרוג כיצד לתמחר אלבום דיגיטלי.. השורות היו ריקות.רציתי לפתוח את הנושא לדיון. כיצד באמת ניתן לתמחר דבר כזה? לפי מס' תמונות? לפי מס' עמודים? לפי שעת עבודה? מישהו/י יודע/ת אם יש כללים ברורים או ממוצע כלשהו?איך אוכל לדעת שבתחום הזה אני לא מנצלת או מנוצלת? מדובר בעיצוב אלבום לפחות של 30 דפים,שיכול להגיע גם ל50,ממש משהו רציני. מחכה לתגובות,הדבר חשוב מאד לכולם כי כפי שאמרתי אין תמחור גם במחירון הרגיל של פרוג. תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
אין משהו ברור בעיניין הזה (יכול להתחיל ב-15 לדף עד 100 ואפי' יותר)
תקחי מחיר ששווה לך לעבוד בשבילו.
לי לקח הרבה זמן עד שבניתי מחירון.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת טווח יותר ברור
1 אלבום נקי עיצוב לא מקושקש
2 אלבום קיצ'י פילטרים בפוטו שופ וכו'
3 אלבום שילוב תמונת וצריבה
טווח למתחיל עד .....
וכן האם הגיוני שבעבודה עם צלם קבוע המחיר יוצא כ10 ש"ח לדף.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1170542:
מעניין אותי לדעת טווח יותר ברור
1 אלבום נקי עיצוב לא מקושקש
2 אלבום קיצ'י פילטרים בפוטו שופ וכו'
3 אלבום שילוב תמונת וצריבה
טווח למתחיל עד .....
וכן האם הגיוני שבעבודה עם צלם קבוע המחיר יוצא כ10 ש"ח לדף.....

זה לא ממש הולך לפי עיצוב נקי, או שימוש בפילטרים.
בכל אופן אצלי.
אני חילקתי לפי מספר רמות עיצוב.
פשוט, מושקע יותר, ויוקרתי מאוד.
כל סגנון עיצוב, הוא תמחור שונה בטווח העמודים.

כמובן שהתמחור נבדק, גם ע"י רמתך העיצובית, גם ע"י מהירות העבודה, וכן עפ"י הנסיון שיש לך בתחום.
לא תיקח 10 ש"ח לעמוד אם אתה עובד עליו שעה +
זה בהחלט משתנה מגרפיקאי לגרפיקאי, וכן תלוי הרבה מיהו הלקוח.
לא אקח ללקוח חד פעמי את המחיר שאקח ללקוח צלם קבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1170909:
זה לא ממש הולך לפי עיצוב נקי, או שימוש בפילטרים.
בכל אופן אצלי.
אני חילקתי לפי מספר רמות עיצוב.
פשוט, מושקע יותר, ויוקרתי מאוד.
כל סגנון עיצוב, הוא תמחור שונה בטווח העמודים.

כמובן שהתמחור נבדק, גם ע"י רמתך העיצובית, גם ע"י מהירות העבודה, וכן עפ"י הנסיון שיש לך בתחום.
לא תיקח 10 ש"ח לעמוד אם אתה עובד עליו שעה +
זה בהחלט משתנה מגרפיקאי לגרפיקאי, וכן תלוי הרבה מיהו הלקוח.
לא אקח ללקוח חד פעמי את המחיר שאקח ללקוח צלם קבוע.

אהבתי את החלוקה לרמות, יש הבדל עצום בין אלבום ילדים פשוט לבין אלבום שיש בתוכו כמה תתי נושאים,הכוונה שלי לאלבום בעיצוב נקי סולידי ללא קשקושים , המשחק עם התמונות עצמן יותר מעניין לעניות דעתי. אולי אפשר לתחום את הכל במס' כללים כמו סוג אלבום,מידת ההשקעה וכו'. מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;1170994:
אהבתי את החלוקה לרמות, יש הבדל עצום בין אלבום ילדים פשוט לבין אלבום שיש בתוכו כמה תתי נושאים,הכוונה שלי לאלבום בעיצוב נקי סולידי ללא קשקושים , המשחק עם התמונות עצמן יותר מעניין לעניות דעתי. אולי אפשר לתחום את הכל במס' כללים כמו סוג אלבום,מידת ההשקעה וכו'. מה אתן אומרות?
את יכולה לתחום בכמה כללים, ואפילו בהרבה,
אחרי הכל לכל אלבום פרמטרים שונים, וכן לכל גרפיקאי/ת...
ולכן הכללים יוכלו לעזור לבודדים ממש, במקרים מסויימים ממש.

זה כ"כ משתנה מאלבום לאלבום... שכללים יכולים, (לענ"ד) רק לסבך.

• הוסף לסימניות
לא משנה איך נחלק את זה ואיך נקרא לזה זה דורש כך וכך עבודה והשני יותר עבודה...
אני חלקתי כך לעצמי
מכיוון שאלבום יוקרתי/ קו נקי לטעמי דורש פחות עבודה
מאלבום שבו הלקוח דורש כובע רקע ונצנצים תוספת (קיצ'י )
בכ"א שהצלם שולח לי עבודות הוא אומר לי זה תעשי נקי או משהו אחר לפי שגיונות הלקוח :(
מעניין אותי לדעת האם אני בטווח המחירים שרווח בשוק פחות או יותר
כי כמו שהבנתי המצב בשוק לא מזהיר מכיוון שתכל'ס מי ישקיע 1000 ש"ח לעצוב אלבום חלאקה לבד! נוסף על הצלמת + הדפסה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1171012:
מעניין אותי לדעת האם אני בטווח המחירים שרווח בשוק פחות או יותר
איפשהוא... את טווח המחירים של השוק. פחות או יותר אנחנו, המעצבים, קובעים. (עם דגש על היותר, כי זה בידנו)
כמובן שיש תמיד את המתחילים שיהיו בעלי מחיר מוזל יותר, ואת אלו שחושבים שזול = עבודה = רווח.
אבל כל אחד ממצב את עצמו בפלח שוק שלו.

אם בעבר תימחרתי X שקלים לעמוד, וקיבלתי סוג לקוחות מסויים,
היום אני מתמחרת Y שקלים לעמוד, ויש לי לקוחות שיכולים, מסוגלים ומשלמים את המחיר שלי.
אבל במקביל מקבלים את העבודות שלי.
כלומר לקוח שירצה אלבום לפי הקו עיצוב שלי, יצטרך להכנס לפלח שוק שלי ולשלם את המחיר שקבעתי.
גם אם לפני כן הוא שילם לצלמת, ואחרי הוא ישלם לבית הדפוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה