כללי אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
49 צפיות ואף אחד לא מגיב??? מה קורה לכם?
מישהו יכול לתת לי כיוון של מחיר?

• הוסף לסימניות
אני לוקחת כיום, בערך 50 ש"ח לדף [שני עמודים כפולים].
אבל זה כי אני מכינה כל דף די מהר.
תחשב כמה זמן להערכתך ייקח לך ולפי זה תתמחר.

• הוסף לסימניות
תלוי מאד כמה עמודים. ל15 עמודים(לא כולל כריכה) אני לוקחת בסביבות ה750. ושוב מאד תלוי גם רמת העבודה. אם יש לך תבניות מוכנות או שאת מעצבת כל עמוד סיגנון שונה.
גם משנה מאד מי הלקוח. לתורמים או לחתן כלה-המחיר שונה לגמרי!

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון ל 15 דפים אני מניחה?
ומה זאת אומרת כריכה? ממתי מעצבים כריכה לאלבום דיגיטלי? בד"כ זה כריכת עור או סקאי. הכי הרבה יש חלון קטן לתמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;500672:
ומה זאת אומרת כריכה? ממתי מעצבים כריכה לאלבום דיגיטלי? בד"כ זה כריכת עור או סקאי. הכי הרבה יש חלון קטן לתמונה.

אני עיצבתי בשבוע שעבר אלבום דיגיטלי להורים שחגגו 40 שנה ליום הנישואים שלהם. הלקוח לא רצה כריכת עור כמו של חתונות, אלא רצה עיצוב-הדפסה על כריכה קשה. יש לציין כי זה יצא ממש מהמם!
וסתם כדי שתביני על מה אני מדברת, צירפתי לך את הכריכה קדמית ואחורית. מה שהם עשו זה, כל ילד ונכד, קיבל על עצמו החלטה טובה שקשורה עם המספר 40. כמו למשל: ללמוד 40 משניות.
צפה בקובץ המצורף 80962

צפה בקובץ המצורף 80963

קבצים מצורפים

• שנת הארבעיםrgb copy (Large).jpg
    KB 51.2 · צפיות: 20
  • שנת הארבעים כריכה אחוריתrgb copy (Large).jpg
    KB 21.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה גם מאד תלוי אם את מעצבת פרטי ולוקחת מלקוח כסף או שאת עובדת עם בעל חנות או צלם שמביא לך את הלקוחות ואת רק מעצבת

אני למשל עובדת עם מישהו שאחראי על הלקוחות ואחראי גם על ההדפסה והכריכה וכו וכו אני רק הגרפיקאית שמעצבת לו ואז יש 2 סוגי אלבומים שאנחנו עושים אחד מפואר ואז לוקחים מהלקוח 800 ש"ח וזה על 25 עמודים כפולים
או אלבום מהיר יותר וזריז ופחות מושקע ב-550 ש"ח מהלקוח על אותו מס' עמודים

ז"א שתחשבנו שבסכום הזה גם אני מתחלקת (בהרוב) וגם הדפוס וגם בעל החנות

• הוסף לסימניות
קליפ, מאד יפה. אהבתי את הנקיות והפשטות. גם הצבעים מהממים.

אבל לא נראה לי שהשם "אלבום דיגיטלי" הולם את זה. אלבום דיגיטלי הכוונה להדפסת עמודי כרומו שיושבים בתוך אלבום בצורה כזו, שאין בטן לעמודים. כלומר, זה יושב שטוח ולכן מעצבים שני עמודים כדף אחד.

מה שאת אומרת זה שהם רצו כריכה קשה ובכריכה קשה, תמיד יש את הבטן ולכן גם העמודים עצמם לא מודפסים על נייר כרומו עבה כל כך.

אולי דברים השתנו לאחרונה, אבל זה בכל אופן מה שידוע לי על ההבדל בין הוצאת ספר לבין אלבום דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
מה שאת אומרת זה שהם רצו כריכה קשה ובכריכה קשה, תמיד יש את הבטן ולכן גם העמודים עצמם לא מודפסים על נייר כרומו עבה כל כך.

הדפים הודפסו על נייר כרומו עבה, עם למינציה מט.
הדפים נפתחים ל180 מעלות. אלא אם כן, אני לא מבינה על מה את מדברת.
אשמח שתסבירי לי אחרת. סתם כדי שאלמד.

• הוסף לסימניות
קליפ
העבודה יפה מאד, אפשר לשאול איפה הדפסת את האלבום? כי אני מחפשת עכשיו מקום להדפיס אלבום דיגיטלי, לא הרבה עמודים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה