התייעצות אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב אלבום 21/56 דיגיטלי ותוהה האם לעצב את הדאבל כיחידה אחת זה יוצא נורא אררווווווך!
או לעשות כל עמוד בפני עצמו, מה מקובל?

• הוסף לסימניות
מעצבים את הדף שלם, 21-56 ולא כשתי יחידות, ככה גם צריך להגיש לדפוס, אז מה אם זה ארוך?

• הוסף לסימניות
ברור שדאבל!

• הוסף לסימניות
ה 21/56 זה כבר אחרי הדאבל
תסמני לעצמך את הפס באמצע של הקיפול
שלא יצא באמצע הפנים

• הוסף לסימניות
דאבל. תמיד.
שלא יצא באמצע הפנים
בדיוק. תעשי את זה עם הסמארט גוידס שמוציאים מהסרגלים, כך שזה לא יהיה עוד אובייקט, אלא רק לסימון ברגע שאת רוצה- את יכולה להעלים\להחזיר את זה.

• הוסף לסימניות
21*56 זה לא הגודל של הדאבל?
מעצבים את הדף שלם, 21-56 ולא כשתי יחידות, ככה גם צריך להגיש לדפוס, אז מה אם זה ארוך?
ה 21/56 זה כבר אחרי הדאבל
שלא יצא באמצע הפנים
תודה לכולם
ונס שהתיעצתי

אני פשוט שוברת את הראש איך זה יכול להיות שבשום מקום לא נראה כזה אורך
וכשהאלבום פתוח זה יוצא יותר ממטר!!!
מנסה לעצב ולא מסתדר לי.... :rolleyes: :(
זה פעם ראשונה שאני עושה אלבום!
אז בעצם כשהאלבום סגור הוא 21/28?
הרבה יותר הגיוני
ועוד שאלה. לא עדיף לעצב כפייסינג פייג'ס?
או שעושים JPG לכל דאבל?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
באינדיזיין לא צריך קובץ לכל JPG, זה יוצא מעצמו ואני ממילא עובדת באידיזיין!
שוב תודה הצלתם אותי מפדיחה ענקית!:)

• הוסף לסימניות
באינדיזיין לא צריך קובץ לכל JPG, זה יוצא מעצמו ואני ממילא עובדת באידיזיין!
שוב תודה הצלתם אותי מפדיחה ענקית!:)
זה מעולה שאת עובדת באינדזיין
מניסיון ארוך אין כמו
תעבדי על 21/28 צמודים (כמו חוברת) שיתחיל מעמוד 2 כך שתקבלי מהעבוד הראשון את האלבום כפול (אם באמת זה כך בהדפסה - אני מדפיסה ברוט אלבומים וגם העמוד הראשון והאחרון כפולים)
אל תשכחי להתייחס לשוליים - חצי ס"מ מכל צד

כשאת סוגרת להדפסה את סוגרת אותם צמודים SPREAD באיכות מקסימלית של 300 DPI צבעי RGB
פול הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה