אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
היכן הכי זול והכי מומלץ להדפיס אלבום דיגיטלי עם כריכה קשה?

תודה!

• הוסף לסימניות
ניראה לי שזה משתנה מעת לעת. יש כל הזמן מבצעים, ואפשר למצוא גם קופונים שווים... לא יודעת אם יש בזה הכי זול בארץ באופן תמידי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;847011:
ניראה לי שזה משתנה מעת לעת. יש כל הזמן מבצעים, ואפשר למצוא גם קופונים שווים... לא יודעת אם יש בזה הכי זול בארץ באופן תמידי...
נכון, אבל יש מקומות שבאופן תמידי הם זולים יחסית לשוק.
אני אישית מדפיסה אצל סיבוק וממש ממליצה!!
יש להם אתר - הוא חסום לחסומים....
המס' שלהם:
0773303041

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;847034:
נכון, אבל יש מקומות שבאופן תמידי הם זולים יחסית לשוק.
אני אישית מדפיסה אצל סיבוק וממש ממליצה!!
יש להם אתר - הוא חסום לחסומים....
המס' שלהם:
0773303041
תודה רבה על ההמלצה
איכות ההדפסה שלהם מבחינת צבע וחומר טובה ?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת זול,
אבל איכות מעולה!!!- יש אצל רוט בירושלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;847044:
תודה רבה על ההמלצה
איכות ההדפסה שלהם מבחינת צבע וחומר טובה ?
כן, אני מדפיסה אצלם הרבה.
ופעם אחת הייתה לי תקלה, שאח"כ התברר שהייתה בכלל באשמתי...
שהלוגו שלהם יצא על תמונה והסתיר ממנה חלק די חשוב, הם פיצו אותי באחוזי הנחה גובהים להדפסה הבאה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השרות של סיבוק מעולה. (גם לי היתה פעם בעיה והם הדפיסו לי חדש על חשבונם כולל משלוח!)
הדבר היחידי שהפריע לי זה שהם לא מדפיסים על עמוד דבל (דף), מה שיוצא שהם לא מקפלים את הדפים ומהדקים אלא מהדקים את כל העמודים ביחד- ואז זה לא יוצא כ"כ חזק ולפעמים יש מעט תזוזה בעמ' וההידוק בורח (מה שקרה אצלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה