אלבום הדבקה של 22

• הוסף לסימניות
את יכולה להדביק את השתי תמונות הנוספות בדבק דו צדדי. בגב הכריכה. וכן בסוף האלבום.

• הוסף לסימניות
חיילי. זה מה שהייתי עושה באלבומים הקודמים שלהם. עכשיו באלבומים החדשים,
כמות התמונות שהאלבום מכיל. כולל בגב ובכריכה מאחורה היא 20. הם פשוט הורידו עמד אחד.

• הוסף לסימניות
עדיין לא נתקלתי בנגלה הזו.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אם כבר דיברת על אלבום הדבקה, איפה תמליצו לי לקנות?

• הוסף לסימניות
חיילי, זה הייצור החדש שלהם...
כבר הלך לי אלבום בגלל זה...!

• הוסף לסימניות
תודה שאתן מעדכנות. זה נתון חשוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1380069:
תודה שאתן מעדכנות. זה נתון חשוב!
גם לכוון אותי איפה לקנות זה חשוב....

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי שבוע שעבר, כנראה שאת לא מקבלת.
יש בדיגיטל סטייל בפתח תקווה 03-9088485. יש שם אנשים מקסימים עם שירות טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1380117:
שלחתי לך באישי שבוע שעבר, כנראה שאת לא מקבלת.
יש בדיגיטל סטייל בפתח תקווה 03-9088485. יש שם אנשים מקסימים עם שירות טוב!
תודה רבה!!!
יש מי שמתנדב לכוון אותי למקום בבני ברק?

• הוסף לסימניות
תבררי אצלם. הם שלחו לי מס' פעמים לבני ברק בלי בעיה

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי לפתוח על זה שירשור :)

מחפשת איפה ניתן לרכוש אלבום הדבקה יותר גדול מ20*15.
איפה ניתן לרכוש בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה