אלבום הדבקה

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צלמות יקרות
קיבלתי עכשיו אלבום הדבקה מצלמת סטודיו
מפריע לי מאד שהתמונות לא הודבקו בצורה ישרה
יש תמונה-שתיים שממש בולטות החוצה
שתי שאלות:
האם אני יכולה להעיר על כך לצלמת? זה מאד מפריע לי...(והמשפחה של בעלי בכלל ספצית...שמים לב לכל דבר!!!)
והשאלה השניה האם אני יכולה לתקן את זה ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם זה ממש מפריע לך, את יכול הלהגיד לצלמת. ואם המעבדה הדביקה לה את התמונות, אולי הם יתנו לך אלבום חדש
בגדול, אין פתרון רציני, אלא אם כן את רוצה לנסות ליישר קווים עם סכין יפני- בזהירות!!!!

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי -
את יכולה להוריד את התמונה ולהדביק חדשה.
אני אומרת 'חדשה' כי אחרי שתורידי התמונה הולכת ישירות לזבל.

תדפיסי תמונה חדשה ותדביקי. הדבק הזה מאד חזק ואפששר להדביק עליו שוב.

• הוסף לסימניות
כמו שרחלי אומרת. רק תזהרי מאוד כשאת מקלפת את התמונה לא לקלף איתה עוד שיכבה. ןלא לפגוע ברווח השחור הקטן שיוצר את המסגרת לתמונה.

• הוסף לסימניות
מאד קשה להדביק ישר מנסיון!
וכמו שרחלי אמרה, להוריד להדביק תמונה חדשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1294136:
מאד קשה להדביק ישר מנסיון!
וכמו שרחלי אמרה, להוריד להדביק תמונה חדשה
מגלים רק חצי מהדבק, מיישרים את התמונה לאלבום בצד שעדיין מכוסה, מניחים את התמונה ומוצאים את הנייר שנותר על החצי השני.

• הוסף לסימניות
מגלים רק חצי מהדבק, מיישרים את התמונה לאלבום בצד שעדיין מכוסה, מניחים את התמונה ומוצאים את הנייר שנותר על החצי השני.
\

כמובן! אבל עדיין לא יוצא תמיד ישר ב100%

• הוסף לסימניות
זה ממש מפריע לי...
מה הייתם עושות עם לקוחה כמוני?
אני מפחדת לתקן לבד שלא יהיה יותר גרוע

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת לך להחזיר את האלבום והייתי מתקנת לך אותו בדיוק כמו שכתבתי לך למעלה...
מאד פשוט :)
קורה שההדבקה יוצאת לא ישר.
יכול להיות שהדביקו בשבילה והיא אפילו לא הספיקה לעבור על זה אז לא שמה לב שזה כ"כ עקום...
זה לא משהו חסר תקנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1294163:

בשביל מה?
מקלפים את כל הנייר,
מצמידים את התמונה במדויק על האמצע של האלבום (נוצר שם מעין גובה דק)
לא להצמיד מדי בכוח כי אז זה יקבל כפל בסגירה.
ואז להדביק מהפנים לחוץ.

קלי קלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1294186:
בשביל מה?
מקלפים את כל הנייר,
מצמידים את התמונה במדויק על האמצע של האלבום (נוצר שם מעין גובה דק)
לא להצמיד מדי בכוח כי אז זה יקבל כפל בסגירה.
ואז להדביק מהפנים לחוץ.

קלי קלות.

אני לא יודעת על איזה אלבום את מדברת. ועל איזה גובה דק. את כנראה משתמשת בסוג אלבום אחר.
אצלי בכל אופן הדבר הזה הוא הסטוריה. היום הכל בדיגיטלי. מלבד מקרים בודדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה