שיר חדש אלבום חדש של מוטי שטיינמץ

• הוסף לסימניות
מה? היה איזה ראיון איתו?

• הוסף לסימניות
הוא גם יודע אם יהיה ראיון איפהשהוא, שנקבל מידע על האלבום?
לא נראה לי שיהיה ראיון לפני שיצא הדיסק כי זה הולך שקודם כל יוצא כל הפרסומים והמודעות לדיסק ואז אחרי שיוצא הדיסק אז יש ראיונות איתו על כל הדיסק והשירים ובטח יהיה עליו גם כתבות או ראיונות כתובות כמו למשל במגזין של קול פליי, ואז הוא בטח יהיה בלילה מנצח עם יואלי דיקמן או יעלה גם לשידור עם מנחם טוקר וגם עם נתנאל לייפר בכיכר השבת ויתחילו שוב כולם לדבר עליו.
זה מה שכנראה יקרה לפי מה שקרה בדיסקים הקודמים.
אבל אם יהיה איזה ראיון או מידע על האלבום מייד נשלח פה.
אם אתם רוצים לבינתיים יש לי ראיון שלו על הדיסק הקודם לפני שיצא, וחוץ מיזה יש לי עוד הרבה ראיונות שלו עם מנחם טוקר מהעבר למי שרוצה.

• הוסף לסימניות
מוטי שטיינמץ ודייוויד טוייב נצפו היום באולפן בעבודה אינטנסיבית לקראת האלבום החדש של מוטי שצפוי לצאת בקרוב.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-07-17 at 12.26.32.jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-17 at 12.26.32.jpeg
    KB 120.3 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שיהיה ראיון לפני שיצא הדיסק כי זה הולך שקודם כל יוצא כל הפרסומים והמודעות לדיסק ואז אחרי שיוצא הדיסק אז יש ראיונות איתו על כל הדיסק והשירים ובטח יהיה עליו גם כתבות או ראיונות כתובות כמו למשל במגזין של קול פליי, ואז הוא בטח יהיה בלילה מנצח עם יואלי דיקמן או יעלה גם לשידור עם מנחם טוקר וגם עם נתנאל לייפר בכיכר השבת ויתחילו שוב כולם לדבר עליו.
זה מה שכנראה יקרה לפי מה שקרה בדיסקים הקודמים.
אבל אם יהיה איזה ראיון או מידע על האלבום מייד נשלח פה.
אם אתם רוצים לבינתיים יש לי ראיון שלו על הדיסק הקודם לפני שיצא, וחוץ מיזה יש לי עוד הרבה ראיונות שלו עם מנחם טוקר מהעבר למי שרוצה.
אשמח לראיון לפני הדיסק הקודם אולי גם לעוד ראיונות,
מה שיש..............
תודה רבה על העדכונים!!
תמשיכו לעדכן....!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לראיון לפני הדיסק הקודם אולי גם לעוד ראיונות,
מה שיש..............
תודה רבה על העדכונים!!
תמשיכו לעדכן....!!!
שולחת מה שיש לי, אבל לא הכל נכנס בהודעה אחת, אז אצטרך לשלוח בכמה פעמיים.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
וואו תודה!
אין לי מילים.....

• הוסף לסימניות
זה עוד קישורים לראיונות (חלק מהם בכתב), יש לי עוד אצלי אבל הם גדולים מידי וזה לא נשלח כאן.

• הוסף לסימניות
שתיהם חסומים לי, יש לך את זה במקרה מורד? או צילום מסך או משהו?
תודה

• הוסף לסימניות
שתיהם חסומים לי, יש לך את זה במקרה מורד? או צילום מסך או משהו?
תודה
אני ישלח במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה