לא, לא היה שום ראיון, רובי בנט אמר את זה לי.מה? היה איזה ראיון איתו?
הוא גם יודע אם יהיה ראיון איפהשהוא, שנקבל מידע על האלבום?לא, לא היה שום ראיון, רובי בנט אמר את זה לי.
לא נראה לי שיהיה ראיון לפני שיצא הדיסק כי זה הולך שקודם כל יוצא כל הפרסומים והמודעות לדיסק ואז אחרי שיוצא הדיסק אז יש ראיונות איתו על כל הדיסק והשירים ובטח יהיה עליו גם כתבות או ראיונות כתובות כמו למשל במגזין של קול פליי, ואז הוא בטח יהיה בלילה מנצח עם יואלי דיקמן או יעלה גם לשידור עם מנחם טוקר וגם עם נתנאל לייפר בכיכר השבת ויתחילו שוב כולם לדבר עליו.הוא גם יודע אם יהיה ראיון איפהשהוא, שנקבל מידע על האלבום?
אשמח לראיון לפני הדיסק הקודם אולי גם לעוד ראיונות,לא נראה לי שיהיה ראיון לפני שיצא הדיסק כי זה הולך שקודם כל יוצא כל הפרסומים והמודעות לדיסק ואז אחרי שיוצא הדיסק אז יש ראיונות איתו על כל הדיסק והשירים ובטח יהיה עליו גם כתבות או ראיונות כתובות כמו למשל במגזין של קול פליי, ואז הוא בטח יהיה בלילה מנצח עם יואלי דיקמן או יעלה גם לשידור עם מנחם טוקר וגם עם נתנאל לייפר בכיכר השבת ויתחילו שוב כולם לדבר עליו.
זה מה שכנראה יקרה לפי מה שקרה בדיסקים הקודמים.
אבל אם יהיה איזה ראיון או מידע על האלבום מייד נשלח פה.
אם אתם רוצים לבינתיים יש לי ראיון שלו על הדיסק הקודם לפני שיצא, וחוץ מיזה יש לי עוד הרבה ראיונות שלו עם מנחם טוקר מהעבר למי שרוצה.
שולחת מה שיש לי, אבל לא הכל נכנס בהודעה אחת, אז אצטרך לשלוח בכמה פעמיים.אשמח לראיון לפני הדיסק הקודם אולי גם לעוד ראיונות,
מה שיש..............
תודה רבה על העדכונים!!
תמשיכו לעדכן....!!!
olam-katan.co.il
את שאר הראיונות שהם כבדים ולא נשלחים אולי אוכל לשלוח במייל...או בדרך אחרת.וואו תודה!
אין לי מילים.....
וואי אשמח ממש!!את שאר הראיונות שהם כבדים ולא נשלחים אולי אוכל לשלוח במייל...או בדרך אחרת.
אני ישלח במיילשתיהם חסומים לי, יש לך את זה במקרה מורד? או צילום מסך או משהו?"קיסריה ומופע בהפרדה לא הולכים ביחד"
הלב הנשבר, הדמעות הכנות והקול הגבוה הפכו את מוטי שטיינמץ לאחד מענקי המוזיקה החסידית בארץ ובעולם. בחשבון נפש לקראת יום כיפור הוא בוחן איך לא לוותר על העקרונות שלו ובכל זאת להמשיך לפרוץ את גבולות המגזר, מקווה שהשירה שלו תצליח לאחות מעט מהקרעים בישראלwww.makorrishon.co.il
תודה
איזה מגניב בדיוק באתי לשלוח את זהמאחורי הקלעים: מוטי שטיינמץ מצלם תמונות לאלבום החדש
צפה בקובץ המצורף 2030639
מאחורי הקלעים: מוטי שטיינמץ מצלם תמונות לאלבום החדש
צפה בקובץ המצורף 2030639
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים