שיתוף > תנו לי מחמאה אלבום חלאקה מטריףףף!

• הוסף לסימניות
מעלה לכם 14 עמודים מתוך אלבום של 27 לא נעמיס (יש תמונות משפחתיות וכו שאני לא יכולה לעלות)קבלו טעימה !!!

ואשמח~!!! שתגיבו לגבי לעלות מה עדיף תמונות או עמודים ישר מהאלבום?

ותעקבו תתכוננו לעוד תמונות יפות שאני חייבת לעלות..כי חבל שסתם במחשב.

המשך מהתמונות שהעלתי בסיכום:)

8למוק.jpg
7למוק.jpg
12מוק.jpg
14למוקטן.jpg
13למוק.jpg
16ל.jpg
18למוק.jpg
17למוקטן.jpg
19ל.jpg
21למ.jpg
22למוק.jpg
23למוקט.jpg
26למוקט.jpg
27kמוקט.jpg

קבצים מצורפים

• 21למוקטן.jpg
    21למוקטן.jpg
    KB 765.1 · צפיות: 241
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טרוף... מוציאה אותם מושלם כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
אלבום מטריף ומגוון
תנוחות מושלמות

• הוסף לסימניות
התמונות מהממות,
אבל באלבום זה ווואאאווו!
אהבתי את הסט עם הדובי והשוקו.

אני חושבת שיותר מוצלח לעלות אלבומים.

• הוסף לסימניות
ואווו
זה מוווווש
ברור שהרבה יותר כיף לראות את זה כאלבום,
איפה צילמת?

• הוסף לסימניות
אלבום מטורף

• הוסף לסימניות
אלבום מושלםם
תמונות יפייפיות רמה גבוהה רואים שיש חשיבה מאחורה
אהבתי מאוד את התאמת הביגוד ללוקיישנים ואת העיבוד לתמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה