תנו לי ביקורת אלבום חלאקה עם תמונות חדשות

• הוסף לסימניות
מה הכי אהבתן?
ומה פחות...?
אשמח לתגובות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 239 · צפיות: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 194.9 · צפיות: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 194.9 · צפיות: 39
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 185.4 · צפיות: 38
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 156 · צפיות: 39
  • 6.jpg
    6.jpg
    KB 234.1 · צפיות: 36
  • 7.jpg
    7.jpg
    KB 192.8 · צפיות: 39
  • 8.jpg
    8.jpg
    KB 238.9 · צפיות: 35
  • 9.jpg
    9.jpg
    KB 200.8 · צפיות: 38
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 214 · צפיות: 40
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 243.4 · צפיות: 34
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 181.8 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מושלמות!
התפיסות , הזוויות והאווירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

תנו לי ביקורת סשן יהודי
טעימה מסט יהודי
של שרוליק שלי
זוכרות את הסט הקודם
של נפתולי?
אהבתי תורתך
הפעם הלכתי
על קו קצת יותר נקי
בהתאמת סטיילינג מדוייקת
לאווירה שיצרתי בתמונות
הטהורות והיפות האלו ...
שתפו אותי מה אהבתן יותר
צילום חלאקה שרה צוקר 0527695445 (2).jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה