תנו לי ביקורת אלבום ניו בורן של הבת שלי

• הוסף לסימניות
פעם רשונה שאני מעלה משהו
העלתי אותו לתיק עבודות אבל אני מעלה גם פה כי אני רוצה לשמוע תגובות הערות והארות
003.jpg
011.jpg
010 copy.jpg
009.jpg
007.jpg
006.jpg
005 copy.jpg
001.jpg
002.jpg

קבצים מצורפים

• 008.jpg
    008.jpg
    KB 354.8 · צפיות: 222
  • 012.jpg
    012.jpg
    KB 369.3 · צפיות: 213
  • 004 copy.jpg
    004 copy.jpg
    KB 295.1 · צפיות: 219
  • הוסף לסימניות
איזה מתוקות שהן!
מהמם !!

• הוסף לסימניות
וואו מיוחד
התמונות עם האחות מושלמות

• הוסף לסימניות
הני,
תמונות יפיפיות ומלאות ברכות~
אהבתי תחיוך!!

אלופה את!

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!
סטים יפהפיים!
רואים את ההשקעה בכל פרט!
אגב באיזו תאורה השתמשת?

• הוסף לסימניות
משגע!
תמונות יפהפיות
הנשיקה והעיניים העצמות הכי.

• הוסף לסימניות
אלבום גדול ומלא גיוון

• הוסף לסימניות
וואווו!!!!!!
טרוף של אלבוםםם!!!!!!
אלופה שככה הצלחת!!!!!!
תמונות מושלמות!
סטים מאלפים!!!

• הוסף לסימניות
אלופה!!!!
בונבנת
תמונות יפות, מגוונות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
תמונות מאלפות!

• הוסף לסימניות
אלבום מיוחד!
המון נחת מהמתוקות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה