כללי אלבום תמונות - אוהלי צדיקים

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד
איכות העיצוב מעל הכל!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה [אבל את זה כבר אמרתי לך]. באמת מקסים.

כמו שכתבו קודמי - הכיתוב הלבן דק מדי ולא מספיק ברור וגם הלוגו - הוא נטמע בתוך הרקע. צריך לשנות את "אוהלי" ל"אהלי" כמו שכתוב בלוגו.
השער של ארץ ישראל, החלק האנגלי שלו כתוב שונה משאר השערים.

כל השאר מהמם!

• הוסף לסימניות
תמנתי, את צודקת יפה ששמת לב.
אבל ב"ה בדקתי בקובץ המוקרי וראיתי שנשלח הקובץ המתוקן,

אגב, תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
בהחלט מהודר.

• הוסף לסימניות
דפים פנימיים של האלבום, אני מעלה לכאן רק חלק קטן מתוכו, כי האלבום עצמו הוא 154 עמודים

קבצים מצורפים

• ארץ ישראל.jpg
    1.2 MB · צפיות: 23
  • בתי קברות1.jpg
    KB 374.4 · צפיות: 16
  • תרומות.jpg
    1 MB · צפיות: 28
  • המלצה.jpg
    KB 977.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
עבודות מפוארות ביותר!!!
אחת אחת!

• הוסף לסימניות
וואו! עיצוב מדהים! לגמרי משרה אוירה מתאימה!

• הוסף לסימניות
פרסומת שהכנתי בדקה ה - 99 והוכנסה בסוף האלבום

קבצים מצורפים

• פירסומת.jpg
    KB 311.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד

לדעתי יפה אבל הקומפזציה מידי סטטית אין מלך ( מיקוד) במודעה ואין לעין כ"כ במה להתמקד אני הייתי ממליצה לשים את הדברים אחרת.. כנראה בעיה של זמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכה פ;374916:
לדעתי יפה אבל הקומפזציה מידי סטטית אין מלך ( מיקוד) במודעה ואין לעין כ"כ במה להתמקד אני הייתי ממליצה לשים את הדברים אחרת.. כנראה בעיה של זמן

בפועל זה מחולק לשני עמודים ממילא מבחינת קומפוזיציה זה נראה הרבה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה